Εκτύπωση

Decorating & Design

 • Μαθήματα διακόσμησης

  Μάθετε τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης, κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κανείς ανεξάρτητα από το στυλ που θέλει να δώσει στο χώρο του!

 • Χρωματισμοί

  Το πιο σημαντικό κομμάτι στην εσωτερική διακόσμηση είναι το χρώμα. Η κατάλληλη επιλογή χρωμάτων θα «πλουτίσει» το χώρο που θέλουμε να διακοσμίσουμε. Η σημασία των χρωμάτων, χρωματικοί συνδυασμοί στο maison decoration.

 • Φωτισμός

  Ο σχεδιασμός του φωτισμού συχνά μένει για το τέλος της κατασκευής του σπιτιού. Όλοι είναι κουρασμένοι, ανυπομονούν να τελειώσει η δουλειά και δυστυχώς λαμβάνονται άστοχες αποφάσεις για το φωτισμός της κατοικίας. Τις περισσότερες φορές οι ένοικοι το μετανιώνουν.

  Ο φωτισμός στην εσωτερική διακόσμηση θα πρέπει να τίθεται προς συζήτηση παράλληλα με το σχεδιασμό των χώρων και με τις αποφάσεις για τον τρόπο διακόσμησης, καθώς ο φωτισμός επιδρά άμεσα στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το χώρο.

  Εσωτερικός φωτισμόςΟ εσωτερικός φωτισμός στα καλύτερα του – εντυπωσιακή χρήση του φωτισμού οροφής σε συδυασμό με ταεπιδαπέδια φωτιστικά για να τονίζονται κάποια σημεία του χώρου μαζί με έναν επιβλητικό πολυέλαιο στο κέντρο.
   

   

  Θα μπορέσετε να πετύχετε την καλύτερη εσωτερική διακόσμηση μόνο εάν προβλέψετε έναν τρόπο για να τον αναδείξετε. Διαφορετικά θα πέσει στην αφάνεια. Λανθασμένες επιλογές στον φωτισμό μπορεί να δείχνουν τα χρώματα των τοίχων και των υφασμάτων ξεθωριασμένα, μπορεί να δείχνουνι το χώρο μικρότερο κ.λπ.

  Αντίθετα, ένας προσεγμένος εσωτερικός φωτισμός, μπορεί να αναδείξει και τα πιο απλά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα σπίτι.

  Στο maisondecoration.gr θα σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα σχεδιάσετε τον εσωτερικό φωτισμό στο σπίτι σας.

  Είναι σημαντικό πάντως να θυμάστε ότι αν και μπορείτε να πειραματιστείτε με το φωτισμό μόνοι σας, όταν πρόκειται να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τα φωτιστικά του σπιτιού σας, φρόνιμο και σωστό είναι να προσλάβετε κάποιον ειδικό για το φωτισμό για να σας δώσει τις συμβουλές του ή τουλάχιστον για να ελέγξει τις επιλογές σας και να προσθέσει τις δικές του παρατηρήσεις για τον εσωτερικό φωτισμό.

  Διαβαστε

  Τι είναι ο φωτισμός;

   

 • Ανθοστολισμοί

  Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν αποτελούν απλά διακοσμητικά στοιχεία αλλά είναι πηγή ευεξίας και υγείας καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού και εμπλουτίζονάς την με οξυγόνο. Ιδέες για ανθοστολισμούς...

 • Οικολογικό σπίτι

  Xρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, λύσεις για ανακύκλωση και εξοικονόμηση νερού, επιλογή οικολογικών υλικών. Ένα πλήρως οικολογικό σπίτι στο maison decoration.

τελευταιες καταχωρισεις