Εκτύπωση

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα προκατασκευασμένα σπίτια.

Posted in Προκατασκευασμένα σπίτια

prohellas-intro

Τα προκατασκευασμένα σπίτια δεν είναι μια μόδα που σε λίγα χρόνια θα είναι παρελθόν. Είναι μια επένδυση για το μέλλον.

1. Τα προκάτ χτίζονται πιο γρήγορα!

Ανάλογα με την κατασκευή του κάθε προκατ σπιτιού, ο χρόνος κατασκευής κυμαίνεται από 3 ως 4 μήνες. Οι προκατασκευασμένες κατοικίες μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον διαθέσιμο χώρο που υπάρχει. Ο σκελετός κατασκευάζεται στο εργοστάσιο διαδικασία η οποία διαρκεί το πολύ 3 με 4 ημέρες.

2. Διακρίνονται για την αντοχή τους.

Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών τα προκατασκευασμένα σπίτια φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε σεισμικές δονήσεις καθώς και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

prohellas-1

3. Δεν έχουν όρια στο σχεδιασμό.

Παρόλο που οι κλασικές κατοικίες σας περιορίζουν αναφορικά με την διαρρύθμιση του σπιτιού σας, αυτοί οι περιορισμοί δεν υφίστανται στις προκατ κατοικίες. Μπορείτε να προσθέσετε πόρτες και παράθυρα σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε χωρίς να επηρεάζεται η αρχιτεκτονική του δόμηση, ώστε τελικά να έχετε το σπίτι «των ονείρων σας».

prohellas-2

4.Είναι περισσότερο οικονομικά!

Επενδύοντας σε μια προκατασκευασμένη κατοικία σίγουρα θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Επειδή ουσιαστικά η προκατ οικία κατασκευάζεται στο εργοστάσιο, απαιτεί λιγότερα μεροκάματα, ενώ υπογραμμίζεται ότι το μεροκάματο είναι πιο χαμηλό για ένα εργάτη σε σύγκριση με την κλασική οικοδομή, επομένως κατεβαίνει και όλος ο προϋπολογισμός της οικίας.

5. Πρέπει να πληρώσετε την κατασκευαστική εκ των προτέρων!

Για να ξεκινήσει η κατασκευή της προκάτ οικίας στο εργοστάσιο πρέπει να έχετε όλο το ποσό των χρημάτων που χρειάζονται. Αν ωστόσο οι οικονομίες σας δεν αρκούν, μπορείτε να πάρετε ένα κατασκευαστικό δάνειο, ώστε να συμπληρώσετε το ποσό που χρειάζεστε.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία ΠΡΟΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ (prohellas.gr) για τις παραπάνω πληροφορίες.

τελευταιες καταχωρισεις