Εκτύπωση

Βάψιμο σπιτιού-Ξεπεράστε τα συνηθισμένα

Posted in Χρωματισμοί

 Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και τα εντάσσουμε απόλυτα μέσα σ' αυτήν, είτε στον τρόπο ένδυσης, είτε στο μακιγιάζ αλλά κυρίως στην διαμόρφωση του σπιτιού μας. Έτσι, λοιπόν, το βάψιμο σπιτιού δεν χρειάζεται να σημαίνει απλώς μια λευκή μπογιά στον τοίχο!

Τα χρώματα τοίχου είναι βασικός προβληματισμός για κάθε ιδιοκτήτη που θέλει ο χώρος του να διαθέτει στυλ και πρωτοτυπία. Εμείς σας προτείνουμε ορισμένες εικαστικές λύσεις που θα καταστήσουν τον χώρο σας μοναδικό!

Η βούρτσα με τα σχήματα και το μαγικό ζελέ!

kraft paints intro

Ξεφύγετε από την μονοχρωμία και βάψτε τους τοίχους σας σε όμορφα χρώματα της επιλογής σας με μια επιπλέον εικαστική παρέμβαση! Με την απόδοση σχεδίων και μοναδικών λεπτομερειών που ξεπερνούν κάθε φαντασία! Τα βασικά σας εργαλεία για τον σκοπό αυτό, είναι μια ειδική βούρτσα με το σχέδιο που σας αρέσει, το αγαπημένο σας χρώμα, αλλά και το ειδικό τζέλ για την διαδικασία! Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι είναι απλούστατη και μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα εύκολα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιτελέσετε σωστά τα βήματα:

Α) Βάψτε τον τοίχο σας με το χρώμα της επιλογής σας και αφήστε τον να στεγνώσει.

Β) Μόλις ο τοίχος στεγνώσει εντελώς απλώστε το ειδικό τζέλ σε όλη την επιφάνεια με ένα καθαρό πινέλο

Γ)Πάρτε την βούρτσα βαφής με το ενσωματωμένο σχέδιο και χρησιμοποιήστε την σε όλη την επιφάνεια του τοίχου. Κάθετα, οριζόντια, διαγώνια.... Είναι καθαρά δική σας επιλογή και εμείς σας ενθαρρύνουμε να δημιουργείτε αυθόρμητο γιατί μόνο τότε το αποτέλεσμα θα έχει την δυναμική και την δημιουργικότητα που τόσο θέλετε να δείτε!
Όλα τα σύνεργα της τεχνοτροπίας αυτής είναι εύκολο να τα βρείτε σε ένα οποιοδήποτε χρωματοπωλείο!

Ύφασμα στον καναπέ, ύφασμα και στον τοίχο

kraft paints pink

Το βάψιμο του σπιτιού γίνεται μια δημιουργική και ενδιαφέρουσα διαδικασία με αυτήν την μοναδική τεχνοτροπία που πολλές φορές μπορεί να έχουμε παρατηρήσει σε κτίρια και κοινόχρηστους χώρους αλλά ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία να την ψάξουμε γιατί μας φάνηκε πολύ δύσκολη για να μπορέσουμε να την πραγματοποιήσουμε και στον δικό μας χώρο. Κι όμως! Είναι κάτι εύκολο και πολύ απλό που αποδίδει πρωτοτυπία και ύφος στους τοίχους του σπιτιού σας!

Βάψτε τον τοίχο σας με ένα απλό λευκό χρώματα και στην συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στην συνέχεια περάστε ένα δεύτερο χέρι τον τοίχο με το χρώματα της επιλογής σας. Αφήστε το να στεγνώσει καλά και στην συνέχεια πάρτε μια βούρτσα με σκληρή άκαμπτη τρίχα. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε αρχικά οριζόντιες κινήσεις σε όλο το εύρος του τοίχου πιέζοντας την βούρτσα για να δημιουργήσει γραμμές και να αφήσει το λευκό να αχνοφαίνεται διακριτικά. Επαναλάβετε τις κινήσεις αυτές και κάθετα! Ο τοίχος μοιάζει υφασμάτινος!

Δεν χρειάζεται να προσλάβετε συνεργείο για το βάψιμο του σπιτιού καθώς μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας και να αποδώσετε ιδανικό αποτέλεσμα! Επιλέξτε απλά τα κατάλληλα σύνεργα, και χρώματα ποιοτικά και ξεκινήστε να βάφετε!

Δείτε ακόμη περισσότερες συμβουλές και λύσεις αλλά και DIY μέσα από την σελίδα kraftpaints.gr.

 

 

 

τελευταιες καταχωρισεις