Χρωματισμοί

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην εσωτερική διακόσμηση είναι το χρώμα. Η κατάλληλη επιλογή χρωμάτων θα «πλουτίσει» το χώρο που θέλουμε να διακοσμίσουμε. Η σημασία των χρωμάτων, χρωματικοί συνδυασμοί στο maison decoration.

Εκτύπωση

Βάψιμο σπιτιού-Ξεπεράστε τα συνηθισμένα

Posted in Χρωματισμοί

 Τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και τα εντάσσουμε απόλυτα μέσα σ' αυτήν, είτε στον τρόπο ένδυσης, είτε στο μακιγιάζ αλλά κυρίως στην διαμόρφωση του σπιτιού μας. Έτσι, λοιπόν, το βάψιμο σπιτιού δεν χρειάζεται να σημαίνει απλώς μια λευκή μπογιά στον τοίχο!

Οδηγός εξωτερικών χρωματισμών
Εκτύπωση

Οδηγός εξωτερικών χρωματισμών

Posted in Χρωματισμοί

Με το χρώμα οι όγκοι του κτιρίου διαγράφονται με μεγαλύτερη σαφήνεια και καθαρότητα. Με το χρώμα μπορεί να τονιστεί ένα συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό εξωτερικό στοιχείο ενώ μπορεί να δοθεί ιδιαίτερο ύφος στο κτίριο (ζεστασιά, ζωντάνια, ηρεμία, ψυχρότητα κλπ).

Χρωματικές τάσεις - μόδα
Εκτύπωση

Οι χρωματικές τάσεις για το 2011

Posted in Χρωματισμοί

 Σε περίπτωση που έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ξεκινήστε με τα χρώματα. Εδώ είναι οι χρωματικές τάσεις για το 2011 που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα και τους συνδυασμούς χρωμάτων για το σπίτι σας.

Η ψυχολογία των χρωμάτων
Εκτύπωση

Η ψυχολογία των χρωμάτων (Μέρος Α’)

Posted in Χρωματισμοί

Η επιλογή των χρωμάτων στη διακόσμηση του σπιτιού μας, είναι πολύ πιο σημαντική από την επιφανειακή αισθητική που όλοι υπολογίζουμε. Το κάθε χρώμα, παίζει τον ρόλο του στην ψυχολογία αυτών που ζουν και κινούνται στον εκάστοτε χώρο.

τελευταιες καταχωρισεις