Εκτύπωση

New trend: Φωτισμός LED

Posted in Φωτισμός

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια γίνεται ευρέως γνωστό στους περισσότερους καταναλωτές ότι είναι περισσότερο ωφέλιμο και για την οικία τους και για το περιβάλλον να διακοσμούν την οικία τους με φωτισμό led.

Όπως συμβουλεύουν και οι ειδήμονες στον τομέα του φωτισμού, πλέον σε κάθε σπίτι πρέπει να αντικατασταθούν οι λάμπες πυρακτώσεως από νέας τεχνολογίας λάμπες LED. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε οικίες που έχουν παλιές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ουσιαστικά αποτελούν την πιο οικονομική λύση, ειδικά στις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, έχουν εξαιρετική απόδοση και εξοικονομούν μεγάλα ποσά ηλεκτρικού ρεύματος, επομένως και χρημάτων. Τέλος, αυτού του τύπου ο φωτισμός προτείνεται ανεπιφύλακτα καθώς:

  • μπορούν να φτάσουν ακόμα και τις 50.000 ώρες λειτουργίας
  • από την αρχή εκπέμπουν το 100% της φωτεινότητάς τους
  • εκπέμπουν ελάχιστη θερμότητα
  • δεν "καίγονται" και δεν επηρεάζονται από μεταπτώσεις στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Αναφορικά με την διακόσμηση, ο φωτισμός με σποτ led αποτελεί την τελευταία περίοδο τάση και όλο και περισσότεροι διακοσμητές το προτείνουν για όλους τους χώρους, από την κουζίνα και το σαλόνι, μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Ειδικά για την κουζίνα όπου αποτελεί το δωμάτιο όπου συγκεντρώνονται τα μέλη της οικογένειας και γευματίζουν η χρησιμότητά τους είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε πως αν δεν επιθυμείτε ο βασικός φωτισμός της κουζίνας σας να προέρχεται μόνο από LED φωτιστικά, μπορείτε να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και να τοποθετήσετε σποτ LED, στα σημεία όπου ο βασικός φωτισμός του δωματίου δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Είναι γεγονός πως υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια και σχήματα ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο σας και την χρήση τους, που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της ΠΕΤΡΙΔΗΣ ABEE, μιας σύγχρονης βιομηχανίας παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών σωμάτων, είναι στην διάθεσή σας.

τελευταιες καταχωρισεις