Φωτισμός

Ο σχεδιασμός του φωτισμού συχνά μένει για το τέλος της κατασκευής του σπιτιού. Όλοι είναι κουρασμένοι, ανυπομονούν να τελειώσει η δουλειά και δυστυχώς λαμβάνονται άστοχες αποφάσεις για το φωτισμός της κατοικίας. Τις περισσότερες φορές οι ένοικοι το μετανιώνουν.

Ο φωτισμός στην εσωτερική διακόσμηση θα πρέπει να τίθεται προς συζήτηση παράλληλα με το σχεδιασμό των χώρων και με τις αποφάσεις για τον τρόπο διακόσμησης, καθώς ο φωτισμός επιδρά άμεσα στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το χώρο.

Εσωτερικός φωτισμόςΟ εσωτερικός φωτισμός στα καλύτερα του – εντυπωσιακή χρήση του φωτισμού οροφής σε συδυασμό με ταεπιδαπέδια φωτιστικά για να τονίζονται κάποια σημεία του χώρου μαζί με έναν επιβλητικό πολυέλαιο στο κέντρο.
 

 

Θα μπορέσετε να πετύχετε την καλύτερη εσωτερική διακόσμηση μόνο εάν προβλέψετε έναν τρόπο για να τον αναδείξετε. Διαφορετικά θα πέσει στην αφάνεια. Λανθασμένες επιλογές στον φωτισμό μπορεί να δείχνουν τα χρώματα των τοίχων και των υφασμάτων ξεθωριασμένα, μπορεί να δείχνουνι το χώρο μικρότερο κ.λπ.

Αντίθετα, ένας προσεγμένος εσωτερικός φωτισμός, μπορεί να αναδείξει και τα πιο απλά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα σπίτι.

Στο maisondecoration.gr θα σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα σχεδιάσετε τον εσωτερικό φωτισμό στο σπίτι σας.

Είναι σημαντικό πάντως να θυμάστε ότι αν και μπορείτε να πειραματιστείτε με το φωτισμό μόνοι σας, όταν πρόκειται να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τα φωτιστικά του σπιτιού σας, φρόνιμο και σωστό είναι να προσλάβετε κάποιον ειδικό για το φωτισμό για να σας δώσει τις συμβουλές του ή τουλάχιστον για να ελέγξει τις επιλογές σας και να προσθέσει τις δικές του παρατηρήσεις για τον εσωτερικό φωτισμό.

Διαβαστε

Τι είναι ο φωτισμός;

 

Εκτύπωση

New trend: Φωτισμός LED

Posted in Φωτισμός

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια γίνεται ευρέως γνωστό στους περισσότερους καταναλωτές ότι είναι περισσότερο ωφέλιμο και για την οικία τους και για το περιβάλλον να διακοσμούν την οικία τους με φωτισμό led.

Φωτισμός μπάνιου
Εκτύπωση

Βασικοί κανόνες για το φωτισμό του μπάνιου

Posted in Φωτισμός

 Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Στο μπάνιο, ιδιαίτερα, ο επαρκής φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνετε τα χρώματα την ώρα του μακιγιάζ, θα ξυρίζεστε πιο άνετα και χωρίς τον κίνδυνο να κοπείτε κ.α.

Ο φωτισμός στο σαλόνι
Εκτύπωση

Ο φωτισμός στο σαλόνι

Posted in Φωτισμός

Ο φωτισμός ενός χώρου ολοκληρώνει ένα επιτυχημένο διακοσμητικό αποτέλεσμα σε ένα σπίτι. Το τεχνητό φως τονίζει τους χώρους που μας περιβάλλουν και μας βοηθά να αντιληφθούμε καλύτερα τα χρώματα, τα υλικά και τα διακοσμητικά που επιλέξαμε να υπάρχουν σε αυτόν.

ΦΩτισμός - φωτιστικά
Εκτύπωση

Φωτεινές ιδέες

Posted in Φωτισμός

 Στα σύγχρονα κτίσµατα το κεφάλαιο του φωτισµού είναι από τα βασικά. Ξεκινά από τη σωστή µελέτη, που γίνεται παράλληλα µε τη µελέτη κατασκευής και θέτει τις βάσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσµα, τόσο στις όψεις όσο και στους εσωτερικούς χώρους µιας κατοικίας. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζετε όσο γίνεται περισσότερα γι΄ αυτό.

Εκτύπωση

Τι είναι ο φωτισμός

Posted in Φωτισμός

Τι είναι φωτισμός;

Ο φωτισμός ενός σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικός παράγοντας όταν αναφερόμαστε στην εσωτερική διακόσμηση. Τι είναι όμως ο φωτισμός; Για τους επαγγελματίες του interior decoration και design, ο φωτισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ένοικοι μπορούν να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους μέσα στο χώρο με την μεγαλύτερη ευκολία.

Κανόνες φωτισμού
Εκτύπωση

Τα πρέπει και μη του φωτισμού

Posted in Φωτισμός

Ίσως δεν είναι πάντα φανερό, αλλά ο φωτισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός οποιουδήποτε δωματίου. Ακολουθούν τα «ΠΡΕΠΕΙ» και «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ» ώστε να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο φωτισμό όχι μόνο στο σαλόνι αλλά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

τελευταιες καταχωρισεις