Εκτύπωση

Σεντόνια και μαξιλαροθήκες – επιλέξτε για την κρεβατοκάμαρά σας τα καλύτερα

Posted in Υπνοδωμάτιο

 casanew-intro

Τα χρώματα μέσα στην κρεβατοκάμαρα, δεν έχουν να κάνουν τόσο με τον τοίχο, όσο και με τα σετ σεντονιών, τα οποία φανερώνουν μία τάση διακόσμησης και design στον χώρο σας.

Το κρεβάτι είναι το βασικό έπιπλο του υπνοδωματίου και είναι φυσικό πάνω σε αυτό να πέφτει το μάτι. Μην διστάσετε να επιλέξετε λοιπόν, όχι μόνο ζωηρά χρώματα σε σεντόνια και μαξιλαροθήκες, αλλά να φροντίσετε να διακοσμήσετε και τον τριγύρω χώρο, έτσι ώστε να αποδίδει την ηρεμία που θέλετε να επικρατεί.

casanew-1

Βασικό στοιχείο που δεν πρέπει να παραβλέψετε

Δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση! Μετράει και η ποιότητα του υφάσματος, η οποία συνάδει με την υγιεινή μας. Τα βαμβακερά σεντόνια είναι ότι καλύτερο μπορείτε να έχετε στον χώρο σας, αφού απορροφούν τα υγρά του σώματος και είναι μαλακά και απαλά.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με λευκά είδη CASA NEW θα βρείτε σεντόνια και μαξιλαροθήκες, είτε σε σετ είτε μεμονωμένα για να ενισχύσετε την εικόνα του prive χώρου σας!

Top Tips για το πλύσιμο και το άλλαγμα των σεντονιών σας:

Όσο ποιοτικά και να είναι τα σεντόνια σας, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να παραμείνουν στρωμένα στο κρεβάτι σας για πολύ. Είναι πολύ σημαντικό τα αλλάζετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και να τα πλένετε σε ανάλογο πρόγραμμα στο πλυντήριο στους βαθμούς ενδείκνυται.

Σκεφτείτε ότι: Με το που ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, ο χώρος που καταλαμβάνουμε γεμίζει με δερματικά κύτταρα του σώματος. Έτσι πληθαίνονται μέρα με την μέρα τα βακτήρια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην υγεία.

Εκτός λοιπόν από τις έξυπνες αγορές στα σεντόνια, τις παπαλωματοθήκες, τις μαξιλαροθήκες, είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε όλους τους κανόνες και τις προδιαγραφές υγιεινής.

τελευταιες καταχωρισεις