Εκτύπωση

Έπιπλα: Πώς θα κάνω την σωστή επιλογή για την κρεβατοκάμαρά μου;

Posted in Υπνοδωμάτιο

Όπως περιποιούμαστε την εμφάνισή μας και αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, έτσι περιποιούμαστε και την ένδυση του οίκου μας, εξοπλίζοντάς τον με τα κατάλληλα αντικείμενα.

epiplo-xatzis-intro

Όπως περιποιούμαστε την εμφάνισή μας και αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, έτσι περιποιούμαστε και την ένδυση του οίκου μας, εξοπλίζοντάς τον με τα κατάλληλα αντικείμενα. Στόχος μας είναι, φυσικά, η δημιουργία ενός χώρου, οικείου και λειτουργικού μέσα από τον οποίο θα αντικατροπτίζεται η προσωπικότητά μας.

Την ανάγκη αυτή μπορεί εύκολα να ικανοποιηθεί αφού η διαθεσιμότητα επίπλων είναι μεγάλη και ικανή να καλύψει κάθε γούστο και απαιτητικό πελάτη. Στην Αθήνα, ειδικά, ο αριθμός επιλογών που έχουμε είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Τι λένε οι διακοσμητές;

Οι χώροι μας να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας και να περιλαμβάνουν στοιχεία του προσωπικού μας γούστου και μας προτείνουν να εξετάσουμε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά.

Το πρώτο από αυτά, αφορά το μέγεθος του χώρου. Εάν τα τετραγωνικά είναι πολλά, μην αγοράσετε μικρά έπιπλα. Πρώτα απ' όλα γιατί ο χώρος σας θα φαίνεται οπτικά φτωχός, και δεύτερον γιατί ακόμη κι αν διαθέτετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε πολλά έπιπλα, θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να τον κοσμήσετε επαρκώς. Επομένως η σωστή κατευθυντήρια γραμμή, ορίζει πως για τους μεγάλους χώρους καταλληλότερη εφαρμογή γνωρίζουν τα ογκώδη επιβλητικά έπιπλα.

Το ακριβώς αντίθετο, ισχύει για τους μικρότερους χώρους. Ένα ογκώδες μεγάλο έπιπλο σίγουρα προσδίδει στυλ σε έναν χώρο κυρίως όταν είναι και ιδιαίτερο, όμως περισσότερο μειώνει την καλαισθησία του χώρου σας παρά την αναδεικνύει όταν η οικία σας είναι περιορισμένου μεγέθους. Στους μικρότερους χώρους, ταιριάζουν έπιπλα μικρά, που να καλύπτουν πρακτικές ανάγκες, και αν ο στόχος σας είναι η ανάδειξη, καλύψτε την επιλέγοντας έπιπλα με έντονα χρώματα και σχέδια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να συμβουλευτείτε το κατάστημα με Έπιπλα ΧΑΤΖΗΣ στην Αθήνα. Οι έμπειροι υπάλληλοί του μπορούν να σας κατευθύνουν και να σας παρέχουν την βοήθεια που χρειάζεστε για την αγορά επίπλων.

τελευταιες καταχωρισεις