Τζάκι

Το τζάκι αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο σε ότι αφορά τη διακόσμηση ενός δωματίου. Εκτός από αυτό, στις ημέρες μας μπορεί να συντελέσει τα μέγιστα στη θερμική άνεση, άρα και στην οικονομία ενός σπιτιού! Τα είδη τζακιού, η διακόσμηση, και άλλα πολλά στις σελίδες του maison decoration!

Οδηγός αγοράς για τζάκια
Εκτύπωση

Τζάκια: οδηγός για να μην καείτε!

Posted in Τζάκι

Γνωρίστε όλα τα συστήματά θέρμανσης που διατίθενται στην αγορά και αποκτήστε μία και εστία σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και το ύφος της διακόσμησης που θέλετε. Μάθετε ακόμη τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει ο κάθε τύπος τζακιού προετοιμαστείτε κατάλληλα για ένα ζεστό και άνετο χειμώνα αποκτώντας την ιδανική εστία!

Θέρμανση με τζάκι
Εκτύπωση

Θέρμανση με τζάκι

Posted in Τζάκι

Με το κόστος του πετρελαίου ολοένα να αυξάνεται, πολλοί θα προσπαθήσουν να στραφούν σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Σε περιοχές όπως τα προάστια πόλεων ή αγροτικές περιοχές η καύση ξύλου θα αποτελέσει μια σημαντική εναλλακτική λύση.

Εκτύπωση

Τζάκια ξύλου - ιδέες για μοντέρνα τζάκια

Posted in Τζάκι

Εάν το σπίτι σας είναι μοντέρνο, ή εάν επιθυμείτε μία μοντέρνα διακόσμηση για το σπίτι σας, τότε και η επιλογή του τζακιού θα πρέπει να κινείται στην κατεύθυνση αυτή. Ακολουθούν μερικές «καυτές» ιδέες για μοντέρνα τζάκια από την Caminetti Montegrappa.

τελευταιες καταχωρισεις