Μικροέπιπλα και φωτιστικά που θα μεταμορφώσουν το σαλόνι σας

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

designplus-intro

Το σαλόνι αποτελεί έναν χώρο του σπιτιού με εξαιρετική σημασία. Εκεί μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε όμορφες στιγμές με την οικογένειά μας και τους φίλους μας ή να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ταινία.

Εκτός όμως από τα βασικά έπιπλα τα οποία χρειάζονται για την διακόσμηση του σαλονιού μας όπως καναπέδες, πολυθρόνες και coffee tables, υπάρχουν και άλλα μικροέπιπλα τα οποία αν τοποθετήσουμε στο χώρο μας σίγουρα θα γίνει πιο εντυπωσιακός.

designplus-konsola-xylo-gyali

Αρχικά, επενδύστε σε μια κονσόλα. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτό το εκκεντρικό μικροέπιπλο ανάλογα με το στιλ που ήδη υπάρχει στο σαλόνι σας. Για παράδειγμα αν το σαλόνι σας είναι εξαιρετικά μοντέρνο, καλό θα είναι να επενδύσετε σε μια κονσόλα τύπου αντίκα. Έτσι θα έχετε πετύχει την τέλεια αντίθεση και θα δώσετε μια διαφορετική νότα στο χώρο σας.

Αν από την άλλη, το σαλόνι σας έχει ένα πιο βιομηχανικό στιλ με βασικά υλικά το ξύλο και το μέταλλο, τότε σας προτείνουμε να αγοράσετε μια κονσόλα η οποία είναι διακοσμημένη με τα ανάλογα υλικά.

Απλή αλλά άκρως εντυπωσιακή σίγουρα θα διακοσμήσει το χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο, εκτός από το λειτουργικό της χαρακτήρα.

designplus-wall-clock

Έπειτα, ένα ακόμη στοιχείο το οποίο συχνά αμελούμε όταν διακοσμούμε το σαλόνι μας καθώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα έπιπλα είναι τα φωτιστικά. Ανάλογα το ίδιο ισχύει και με τον φωτισμό, ο οποίος πρέπει να εναρμονίζεται με το στιλ του σαλονιού σας. Αν για παράδειγμα έχετε ένα μοντέρνο σαλόνι, μια ιδανική επιλογή είναι να τοποθετήσετε ένα retro φωτιστικό. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο σας.

Αν από την άλλη θέλετε να δώσετε ένα πιο ρομαντικό ύφος στο σαλόνι σας, τότε επιλέξτε ένα μοναδικό φωτιστικό τοίχου με τρία υφασμάτινα καπέλα από τεχνητό μετάξι, σε διαφορετικό χρώμα το καθένα, μοβ, πράσινο και κόκκινο-κοραλί, με εσωτερική λουλουδάτη επένδυση, τα οποία κρέμονται από μία επινικελωμένη βάση σε γαλάζια καλώδια.

Για περισσότερες διακοσμητικές λύσεις που κάνουν τη διαφορά, κάντε κλικ εδώ.

τελευταιες καταχωρισεις