Διακόσμηση σπιτιού; Καθίστε αναπαυτικά στις πιο άνετες πολυθρόνες

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

bonus-concept-polythrones-intro

Είστε καινούργιοι ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες σε ένα σπίτι και έχετε αναλάβει την διακόσμησή του; Σίγουρα θα επενδύσετε σε ένα άνετο κρεβάτι, ή σε ένα μεγάλο καναπέ, πολλές φορές όμως αμελείτε ένα βασικό έπιπλο την πολυθρόνα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς χώρους εντός του σπιτιού.

Η πολυθρόνα αν αναλυθεί ετυμολογικά, περιέχει τη λέξη θρόνος, οπότε και αντικατοπτρίζει την σημασία της εντός της οικίας. Είναι ο θρόνος σας στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας και τους έντονους ρυθμούς, απολαμβάνοντας μια ωραία ταινία, ένα ημίγλυκο κρασί ή ακόμα και την αγαπημένη σας μουσική.

bonus-concept-polythrones-1

Είναι το έπιπλο που χαρίζει μια άλλη αίσθηση στην διακόσμηση του σπιτιού σας και ακόμη και αν έχετε επενδύσει σε έναν καναπέ πιο κλασικό, μπορείτε να επιλέξετε μια πολυθρόνα με έντονα χρώματα ή κατασκευασμένη από φινετσάτα υλικά τα οποία ταιριάζουν με το στιλ σας.

Αν θέλετε ένα πιο κλασικό στιλ, τότε επενδύστε σε μια πολυθρόνα με μπράτσα η οποία χαρίζει άνεση και στήριξη στην σπονδυλική στήλη. Αν οι χρωματισμοί που έχετε επιλέξει είναι πιο ουδέτεροι, δώστε ένταση στην διακόσμηση του σπιτιού σας με μια πολυθρόνα σε έντονο χρώμα, όπως το μπορντό.

 

bonus-concept-polythrones-2

Έπειτα, ένα ακόμη στιλ πολυθρόνας το οποίο μπορεί να δώσει ιδιαίτερο στιλ στην διακόσμηση του σπιτιού σας είναι η πολυθρόνα με «φτερά». Βασικό χαρακτηριστικό της; Μεγάλη και άνετη πλάτη που θα σας κάνει να την αγαπήσετε ως το πιο ξεχωριστό έπιπλο στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα ζεστό χρωματισμό που να συνδυάζει καφέ με πορτοκαλί, το οποίο συνδυάζει έντονους με ήπιους χρωματισμούς.

Έπειτα, επειδή η πολυθρόνα είναι απαραίτητη και σε ένα παιδικό δωμάτιο όπου οι γονείς όταν το παιδί είναι μικρό αναγκάζονται να περνούν πολλές ώρες μαζί τους σε περίπτωση που αρρωστήσουν ή ακόμα και αν θέλουν να τους διαβάσουν ένα παραμύθι, καλό είναι αν θέλετε μια πολυθρόνα για αυτή τη χρήση να επενδύσετε σε αυτές που έχουν και υποπόδιο.

bonus-concept-polythrones-3

Extra tip: Επιλέξτε την πολυθρόνα σε λευκή απόχρωση ώστε να εναρμονίζεται με την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Περιηγηθείτε στην BoConcept Greece και αξιοποιήστε την μεγάλη ποικιλία από τα πιο
ιδιαίτερα έπιπλα της αγοράς!

 

 

 

τελευταιες καταχωρισεις