Ανανέωση με... οικονομία! Και όμως γίνεται!

Posted in Σαλόνι - Τραπεζαρία

Έξυπνες συμβουλές για να επιλέξετε είδη σπιτιού που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας.

Είναι γεγονός πως οι δύσκολοι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας επιβάλλουν το σπίτι μας να είναι διακοσμημένο ώστε να μας χαλαρώνει και να μας ξεκουράζει. Τι γίνεται όμως το budget της ανανέωσης είναι περιoρισμένο; Εμείς σας δίνουμε συμβουλές διακόσμησης που θα να ανανεώσουν τον χώρο και την διάθεσή σας οικονομικά και ποιοτικά με είδη σπιτιού από το ηλεκτρονικό κατάστημα casanew.

Αρχικά, αναφορικά με τη διακόσμηση του σαλονιού, αυτή μπορεί να αλλάξει με την αγορά απλών ειδών σαλονιού όπως μαξιλάρια, ριχτάρια, κεριά, κορνίζες, κηροπήγια, βάζα, κουρτίνες, καθρέφτες, κουτιά αποθήκευσης και οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε!

colours 7

1. Βάλτε χρώμα στην καθημερινότητά σας και «ντύστε» τους καναπέδες με χρωματιστά ριχτάρια. Μην σας εμποδίζουν τα διάφορα μοτίβα και τα πολλά χρώματα. Το mix and match είναι τάση στην διακόσμηση, επενδύστε σε αυτό και αποκτήστε ένα bohemian style!

 

keria

2. Κεριά. Πρέπει να είναι το πιο αγαπημένο διακοσμητικό, τόσο των γυναικών όσο και των αντρών. Οι δεκάδες μυρωδιές κεριών που κυκλοφορούν στο εμπόριο σίγουρα θα σας συναρπάσουν και θα σας παρασύρουν. Ο χώρο σας αμέσως θα μεταμορφωθεί και θα αποκτήσει περισσότερη ζεστασιά και χρώμα. Με ένα κλικ, στο σπίτι σας!

rafia

3. Μετατρέψετε τα παλιά σας βιβλία σε ράφια! Είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να ανανεώσετε τον χώρο σας και όχι μόνο αυτό αλλά να προσδώσετε και ένα vintage ύφος στον χώρο σας που θα σας ξετρελάνει. Πόσο πιο οικονομικά και έξυπνα;

mpaoulo

4. Μετατρέψτε το μπαούλο σας σε ένα άνετο καθιστικό! Μπορείτε είτε να βάψετε το μπαούλο σας, είτε να το ντύσετε με ταπετσαρίες που ταιριάζουν στον χώρο σας και τοποθετήστε πάνω του άνετες μαξιλάρες και χρωματιστά μαξιλάρια φιγούρας

Για ακόμη περισσότερα προϊόντα για την διακόσμηση του σαλονιού σας, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Casa New.

 

τελευταιες καταχωρισεις