Εκτύπωση

Τα απαραίτητα βρεφικά έπιπλα...όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Η μεγάλη μέρα όσο πάει και πλησιάζει, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το μωρό σας με τα απαραίτητα βρεφικά έπιπλα...Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου φυσικά και δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για αυτό πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να γίνεται σταδιακά για να μην αγχωθείτε!

Αρχικά, εξοπλιστείτε με μια ασφαλή κούνια μωρού. Είναι γεγονός πως η κούνια αποτελεί το πιο σημαντικό έπιπλο στο βρεφικό δωμάτιο και για αυτό μην επιλέξετε κάποια μόνο με γνώμονα το κόστος, αλλά δώστε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές όλα τα βρεφικά κρεβάτια πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να πληροί τις προυποθέσεις ασφαλείας:

  1. Το πιο σημαντικό σημείο της κούνιας είναι τα κάγκελα. Πρέπει να προσέξετε ώστε να μην έχουν μεγάλο άνοιγμα και να μην τραυματιστεί το μωρό σας.
  2. Επιλέξτε το ξύλο της κούνιας να είναι από τα μαλακά που κυκλοφορούν στην αγορά και να μην έχουν κάποιες «επικύνδινες» προεξοχές.

Έπειτα, επενδύστε σε μια συρταρίερα την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και μακροπρόθεσμα και ως αλλαξιέρα και μην γεμίζετε το δωμάτιο του μωρού με περιττά έπιπλα που θα μικραίνουν τον χώρο. Έτσι και αλλιώς πρέπει να γνωρίζετε ότι σε λίγο καιρό το μωράκι σας δεν θα θέλει κάτι άλλο παρά μόνο επιπλέον χώρο για να μπορεί να παίζει. Σημαντικό, είναι να έχετε ένα χαλάκι δραστηριοτήτων Δείτε μερικές οικονομικές επιλογές.

paidika-epipla-15

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το δωμάτιο του μωρού σας με μια μικρή βιβλιοθήκη όπου θα τοποθετήσετε τα πρώτα του παραμύθια, τις ταινίες και μερικά από τα παιχνίδια του, τότε να προσέξετε ιδιαίτερα με την τοποθέτησή της. Στερεώστε πολύ καλά τα ράφια και μην την τοπθετήσετε κοντά στην κούνια, για να αποφύγετε τραυματισμούς του μωρού σας.

Ευχαριστούμε θερμά το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών ειδών mommy's baby για τις πολύτιμες συμβουλές του!

τελευταιες καταχωρισεις