Εκτύπωση

Οργανώστε το παιδικό δωμάτιο σε γρήγορο χρόνο και σχεδόν… τζάμπα

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Η οργάνωση του σπιτιού σας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα τα οποία μπορούν να χαρίσουν ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο σας πόσο μάλλον στο παιδικό δωμάτιο που σίγουρα χρειάζεται περισσότερο από όλα ένα «παραπάνω χεράκι»!

paidiko-epiplo-tzamba-intro

Τα παιδιά έτσι κι αλλιώς δεν έχουν την τάση να μαζεύουν και να είναι τακτικά, για αυτό οι γονείς τις περισσότερες φορές αναγκάζονται να μαζεύουν αυτοί το δωμάτιο ή να βρίσκουν έξυπνες λύσεις για την σωστή οργάνωση του χώρου.

Το TzambaSpiti σας προσφέρει όλες τις ενδεδειγμένες λύσεις για να έχετε πάντα το παιδικό δωμάτιο συγυρισμένο, οργανωμένο και όμορφο!

Τακτοποίηση

Απαραίτητα αξεσουάρ για να έχετε το παιδικό δωμάτιο τακτοποιημένο είναι τα κουτιά, οι θήκες, τα καλαθάκια και πολλά άλλα που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές εδώ.
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε τα είδη ανά κατηγορίες. Τα μικρά παιχνίδια χωριστά από τα μεγάλα, τα επιτραπέζια μαζί. Έτσι θα μπορείτε και εσείς και τα παιδιά να βρίσκετε όλα όσα χρειάζονται γρήγορα και εύκολα.

Φύλαξη

Μην έχετε όλα τα ρούχα μαζί στην ντουλάπα. Συνήθως οι γονείς διαχειρίζονται ως επί το πλείστον την ντουλάπα των παιδιών, γι' αυτό είναι βασικό να επικρατεί τάξη μέσα σε αυτήν. Επιλέξτε τις κατάλληλες θήκες ρούχων, οι οποίες τα φυλάσσουν και τα διατηρούν για όσο διάστημα χρειαστεί στην ντουλάπα.

Τα παιδιά, πάντα έχουν πολλά αντικείμενα/παιχνίδια που τα συνοδεύουν για όλα τα χρόνια της παιδικής τους ηλικίας, γι' αυτό οι παραπάνω αποθηκευτικοί χώροι είναι πάντα χρήσιμοι! Οι πλαστικές ντουλάπες και οι παπουτσοθήκες , πάντα είναι η καλύτερη λύση, αφού μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό χώρο, μετακινούνται εύκολα και δεν πιάνουν πολύ χώρο.

1-800x5001-800x500
 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tzambaspiti θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα εκτοξεύσουν την οργάνωση του χώρου σας στα ύψη!

τελευταιες καταχωρισεις