Εκτύπωση

Βρεφικά είδη και έπιπλα για το δωμάτιό του

Posted in Παιδικό δωμάτιο

dimas-bebe-intro-vrefika-epipla-eidi

Η δημιουργία και η διακόσμηση του δωματίου του παιδιού σας είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα στάδια, από την στιγμή που έχετε περάσει τους πρώτους 6 μήνες της εγκυμοσύνης σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dimas-bebe.gr σας βοηθάει και στην επιλογή των βρεφικών επίπλων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα χρειαστεί ο κάθε γονιός για τους πρώτους μήνες του μωρού του.

Τα απαραίτητα βρεφικά είδη, είναι:

dimas-bebe-sifin 217x217

1. H κούνια του. Επιλέξτε με αυστηρά κριτήρια το κρεβατάκι του ώστε να προάγεται η ασφάλεια και η σταθερότητα στην εργονομία του. Προσέξτε, ώστε το στρώμα του να απέχει 2-3 δάχτυλα από την κούνια, για να αποκλείσετε κάθε κίνδυνο ατυχήματος.

2. Σιφονιέρα. Ο κατεξοχήν αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος ταξινομεί και αποθηκεύει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του μωρού σας. Τα περισσότερα από αυτά τα έπιπλα, διαθέτουν στην επιφάνειά τους αλλαξιέρα, προσφέροντάς σας άνεση και λειτουργικότητα.

dimas-bebe-mpanakia 217x217

Για την ώρα του μπάνιου, επίσης, είναι πολύ σημαντικό να προμηθευτείτε ένα μπανάκι, για να μπορείτε να εξασφαλίσετε στο μωρό σας την ασφάλεια, αποφεύγοντας τις γλιστερές επιφάνειες της μπανιέρας. Μαζί με το μπανάκι, μπορείτε να προμηθευτείτε και θερμόμετρα μπάνιου, παιχνίδια που θα το χαλαρώνουν και μία μεγάλη ποικιλία από άλλα προϊόντα.

dimas-bebe-kathisma-car-180 217x217

Η πρώτη του βόλτα πάντα γίνεται με πορτ μπεμπέ, για μεγαλύτερη σταθερότητα. Εξασφαλίζοντας ένα ζεστό μέρος για το μωρό σας μπορείτε να μεταφέρετε το πορτ μπεμπέ, παντού με το αυτοκίνητο, τα πόδια ακόμα και με αεροπλάνο.

Πάνω απ΄ όλα εσείς γνωρίζετε το καλύτερο για τις ανάγκες που έχετε τόσο εσείς όσο και το μωρό σας. Μείνετε συντονισμένοι με το ηλεκτρονικό κατάστημα με βρεφικά είδη Dimas-Bebe για να είστε ενήμεροι για όλες τις προσφορές.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!

τελευταιες καταχωρισεις