Παιδικό δωμάτιο

Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Χρώματα, έπιπλα παιδικά, οργάνωση χώρου, ασφάλεια... όλα πρέπει να εξασφαλίζουν έναν ονειρεμένο κόσμο για το παιδί σας!

Εκτύπωση

Τα απαραίτητα βρεφικά έπιπλα...όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Η μεγάλη μέρα όσο πάει και πλησιάζει, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το μωρό σας με τα απαραίτητα βρεφικά έπιπλα...Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου φυσικά και δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για αυτό πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να γίνεται σταδιακά για να μην αγχωθείτε!

Διακοσμηση βρεφικου δωματιου
Εκτύπωση

Η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Η διακόσμηση και οι αποφάσεις που θα λάβετε για το βρεφικό δωμάτιο, θα επηρεάσουν το πόσο χρόνο και πόσα χρήματα θα ξοδέψετε σε μια μελλοντική ανακαίνισή του. Τα χρώματα των τοίχων, οι παραστάσεις πάνω στον τοίχο και τα δάπεδα είναι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα της διακόσμησης.

Εκτύπωση

Οργανώστε το παιδικό δωμάτιο σε γρήγορο χρόνο και σχεδόν… τζάμπα

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Η οργάνωση του σπιτιού σας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα τα οποία μπορούν να χαρίσουν ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο σας πόσο μάλλον στο παιδικό δωμάτιο που σίγουρα χρειάζεται περισσότερο από όλα ένα «παραπάνω χεράκι»!

Εκτύπωση

Ασφάλεια στο βρεφικό δωμάτιο

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Το βρεφικό δωμάτιο είναι μία υπόθεση ιδιαίτερα γοητευτική αφού θα πρέπει να βάλετε όλο το μεράκι, το κέφι και το γούστο σας ώστε να δημιουργήσετε μία όμορφη, γεμάτη ερεθίσματα και πάνω απ' όλα, ασφαλή φωλίτσα για το μωράκι σας!

Εκτύπωση

Ασφάλεια στο παιδικό δωμάτιο

Posted in Παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας χώρος που κοιμάται, παίζει και μεγαλώνει το μωράκι. Όταν οι γονείς "φτιάχνουν" το παιδικό δωμάτιο πρέπει να διασφαλίσουν την ασφάλεια του χώρου για το παιδάκι τους. Τα παιδιά είναι υπερκινητικά και εξερευνούν το χώρο του παιδικού δωματίου τους. Γι αυτό πρέπει να περιορίσετε τους κινδύνους μέσα στο παιδικό δωμάτιο

τελευταιες καταχωρισεις