Εκτύπωση

«Under construction»… ανακαινίστε το σπίτι σας και το μπάνιο σας!

Posted in Μπάνιο

Είναι γεγονός ότι οι γρήγοροι και αγχωτικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δημιουργούν την αίσθηση ότι το σπίτι μας είναι σαν μία μικρή όαση. Ωστόσο, κάποια στιγμή σε όλους έχει περάσει από το μυαλό μας να ανακαινίσουμε το χώρο μας, είτε επειδή θέλουμε να γίνει πιο λειτουργικός, είτε επειδή χρειαζόμαστε μία ανανέωση.

koyzina-315x236

Εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξετε αν έχετε αποφασίσει να ανακαινίσετε ολικά το σπίτι σας ή μεμονωμένα ένα δωμάτιο όπως το μπάνιο.

Αρχικά, αναφορικά με τις ανακαινίσεις καλό είναι πρώτα να κάνετε μια έρευνα αγοράς, ώστε να διαπιστώσετε οι ίδιοι τις τιμές που υπάρχουν στα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, να επωφεληθείτε από κάποιες προσφορές και να διαπραγματευτείτε σε περίπτωση που θα αγοράσετε μεγάλη ποσότητα υλικών.

Το κόστος της ανακαίνισης είναι άλλωστε και το πιο σημαντικό. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση σας συμβουλεύουμε να μην επιλέξετε ένα συνεργείο λόγω του χαμηλού κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών του, αλλά το βασικό σας κριτήριο πρέπει να είναι η ποιότητα της κατασκευής. Ειδάλλως, μελλοντικά θα σπαταλήσετε χρήματα για επιδιορθώσεις που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει.

Έπειτα, πρέπει να σκεφτείτε το χρόνο στον οποίο θέλετε να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Είναι γεγονός ότι ο χρόνος παράδοσης συνήθως καθυστερεί από την προβλεπόμενη ημερομηνία. Για αυτό τον λόγο καλό είναι να συνεργαστείτε με ένα συνεργείο το οποίο θα σας εγγυηθεί συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης.

mpanio-anakainisi-mpaniou

Αναφορικά με την ανακαίνιση του μπάνιου σας, εκείνο το σημείο του μπάνιου το οποίο προκαλεί και τα περισσότερα προβλήματα είναι τα υδραυλικά και οι σωληνώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να αντικατασταθούν οι παλιές σωληνώσεις, ώστε να μην υπάρχουν φθορές στα καινούργια μας έπιπλα μπάνιου.

Γενικά σημεία για την ανακαίνιση του μπάνιου:

  • Αποξήλωση παλιών πλακιδίων
  • Μελέτη των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Προμήθεια νέων ειδών υγιεινής

Η εταιρεία FTSIVOLAS (ftsivolas.gr) βρίσκεται στην διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του μπάνιου σας.

τελευταιες καταχωρισεις