Μπάνιο

Στην οργάνωση – διακόσμηση του μπάνιου πρέπει να λάβουμε υπόψη μας όχι μόνο την αισθητική αλλά και την εργονομία και τη λειτουργικότητα. Διαβάστε στο maison decoration όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Εκτύπωση

Μπαταρίες μπάνιου: Ένα αξεσουάρ που ανανεώνει τον χώρο της υγιεινής σας

Posted in Μπάνιο

Το μπάνιο είναι η τοποθεσία που μπορεί να σας χαλαρώσει 100% μέσα στο σπίτι σας! Μία μπανιέρα μεγάλη που σας δίνει την δυνατότητα να κάτσετε άνετα μέσα της, ένας νιπτήρας ευρύχωρος και έπιπλα που είναι τοποθετημένα σωστά και προάγουν την αισθητική είναι μερικά από τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχετε υπόψιν σας.

Κατασκευή μπάνιου
Εκτύπωση

Η κατασκευή του μπάνιου από την αρχή

Posted in Μπάνιο

Είναι αλήθεια ότι η κατασκευή του μπάνιου είναι από τα πλέον δαπανηρά στάδια στην ανέγερση ενός σπιτιού. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι εξαιρετικά δαπανηρές μπορούν να γίνουν και οι επισκευές ή ανακατασκευές που μπορεί να κάνετε αν κάτι δεν έχετε φτιάξει από την αρχή σωστά.

Εκτύπωση

«Under construction»… ανακαινίστε το σπίτι σας και το μπάνιο σας!

Posted in Μπάνιο

Είναι γεγονός ότι οι γρήγοροι και αγχωτικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δημιουργούν την αίσθηση ότι το σπίτι μας είναι σαν μία μικρή όαση. Ωστόσο, κάποια στιγμή σε όλους έχει περάσει από το μυαλό μας να ανακαινίσουμε το χώρο μας, είτε επειδή θέλουμε να γίνει πιο λειτουργικός, είτε επειδή χρειαζόμαστε μία ανανέωση.

Εκτύπωση

Η διακόσμηση του μπάνιου: βασικά tips για να μην ... πνιγείτε

Posted in Μπάνιο

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι μια ξεχωριστή υπόθεση για τον καθένα από εμάς. Διαφέρει ανάλογα με το γούστο, την ψυχολογία και τον χαρακτήρα του. Για μερικούς ο χώρος του μπάνιου είναι ένας ακόμα χώρος στο σπίτι, για άλλους είναι ένα μέρος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς από το στρες της καθημερινότητας.

τελευταιες καταχωρισεις