Μπάνιο

Στην οργάνωση – διακόσμηση του μπάνιου πρέπει να λάβουμε υπόψη μας όχι μόνο την αισθητική αλλά και την εργονομία και τη λειτουργικότητα. Διαβάστε στο maison decoration όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Εκτύπωση

«Under construction»… ανακαινίστε το σπίτι σας και το μπάνιο σας!

Posted in Μπάνιο

Είναι γεγονός ότι οι γρήγοροι και αγχωτικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δημιουργούν την αίσθηση ότι το σπίτι μας είναι σαν μία μικρή όαση. Ωστόσο, κάποια στιγμή σε όλους έχει περάσει από το μυαλό μας να ανακαινίσουμε το χώρο μας, είτε επειδή θέλουμε να γίνει πιο λειτουργικός, είτε επειδή χρειαζόμαστε μία ανανέωση.

Εκτύπωση

Η διακόσμηση του μπάνιου: βασικά tips για να μην ... πνιγείτε

Posted in Μπάνιο

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι μια ξεχωριστή υπόθεση για τον καθένα από εμάς. Διαφέρει ανάλογα με το γούστο, την ψυχολογία και τον χαρακτήρα του. Για μερικούς ο χώρος του μπάνιου είναι ένας ακόμα χώρος στο σπίτι, για άλλους είναι ένα μέρος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς από το στρες της καθημερινότητας.

Κατασκευή μπάνιου
Εκτύπωση

Η κατασκευή του μπάνιου από την αρχή

Posted in Μπάνιο

Είναι αλήθεια ότι η κατασκευή του μπάνιου είναι από τα πλέον δαπανηρά στάδια στην ανέγερση ενός σπιτιού. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι εξαιρετικά δαπανηρές μπορούν να γίνουν και οι επισκευές ή ανακατασκευές που μπορεί να κάνετε αν κάτι δεν έχετε φτιάξει από την αρχή σωστά.

τελευταιες καταχωρισεις