Εκτύπωση

Εξοπλισμός καφετέριας και διακοσμητικά φαναράκια: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Είναι γεγονός πως στην Ελλάδα ο καφές αποτελεί μια ιεροτελεστία και μια απολαυστική στιγμή κατά την οποία φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται και περνάνε μαζί χαρούμενες και απολαυστικές στιγμές. Για αυτό το λόγο άλλωστε οι καφετέριες ολοένα και αυξάνονται στην Ελλάδα και ειδικά στις μεγαλουπόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

diakosmitika-fanarakia

Οι ιδιοκτήτες, προσπαθώντας να επιβιώσουν μέσα στον μεγάλο ανταγωνισμό που επικρατεί όχι μόνο παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες τους, αλλά ταυτόχρονα φροντίζουν για την αισθητική του χώρου τους με διακόσμηση που ξεχωρίζει από τα τετριμμένα, ενώ φροντίζουν ώστε να υπάρχει μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Βασικό διακοσμητικό στοιχείο που χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο είναι τα φαναράκια. Είτε μεταλλικά, είτε ξύλινα δίνουν ένα ethnic στιλ στον χώρο εστίασης και αποπνέουν έναν ρομαντισμό άκρως εντυπωσιακό. Είναι ουσιαστικά όπως τα αποκαλούν πολλοί ειδικοί στον τομέα της διακόσμησης «οι χαμαιλέοντες» της διακόσμησης καθώς υπάρχει δυνατότητα να τα βρείτε σε πολλά μεγέθη και σε πολλά σχέδια, ενώ το πιο σημαντικό τους στοιχείο είναι πως ταιριάζουν αρμονικά σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν.

Έπειτα, όσον αφορά τον εξοπλισμό καφετέριας που εξασφαλίζει την ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών, εμείς σας δίνουμε μια λίστα στην οποία περιέχονται τα απαραίτητα με τα οποία πρέπει να εξοπλιστείτε από την Art et Lumiere :

  • Κούπες και φλυτζάνια
  • Γαλατιέρες και ζαχαριέρες
  • Δίσκοι σερβρίσματος και σταντ
  • Μπισκοτιέρες
  • Μπωλ
  • Ορντεβιέρες

τελευταιες καταχωρισεις