Εκτύπωση

Διαμορφώστε τον χώρο σας με ψευδοροφές και γυψοσανίδες

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

i-project-efarmogi-1

Κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, υπνοδωμάτια, διακόσμηση, δάπεδο, υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηχομόνωση, ενιαίοι χώροι, γυψοσανίδες ηλεκτρικές συσκευές, πράσινο-ενεργειακό σπίτι....Λέξεις που συνθέτουν ένα ολόκληρο σπίτι και που δεν λείπουν από κανέναν χώρο.

Πολλές φορές το σπίτι μας αντιμετωπίζει λόγω της παλαιότητάς του κάποια αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα τα οποία στην σύγχρονη εποχή διορθώνονται με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις, που κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται σαν καινούργιο.

Μία από τις συνηθισμένες προτάσεις η οποία υφίσταται σε πολλά σπίτια είναι η ύπαρξη ψευδοροφής, η οποία μπορεί να χαρίσει λειτουργικούς χώρους μέσα σε έναν άλλοτε ενιαίο και ανεκμετάλλευτο χώρο. Η ύπαρξη ψευδοροφής μπορεί μάλιστα να μεταμορφώσει έναν ψηλοτάβανο χώρο σε πιο συμβατό με τα δεδομένα σας, έχοντας την δυνατότητα δημιουργίας παταριού και κρυφού φωτισμού που μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στην διακόσμηση και στους χρωματισμούς που «παίζουν» στο σπίτι σας.

i-project-introΗ είσοδος μπορεί να ακολουθήσει αυτήν την πρόταση μέσα από μία οροφή που μπορεί να την κάνει χαμηλότερη αλλά ταυτόχρονα δίνει μεγαλύτερο βάθος και την αίσθηση μεγάλης χωρητικότητας του υπόλοιπου χώρου.

Μία άλλη διακοσμητική πρόταση που μπορεί να είναι και μεγάλης λειτουργικότητας είναι τα χωρίσματα. Ένα μεγάλο σαλόνι είναι ένα πρόβλημα, το οποίο μπορεί να διορθωθεί με ένα χώρισμα, υψηλής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, κάνοντάς τον χώρο σας διπλής όψης. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ένα χώρισμα, το οποίο να φεύγει εύκολα και ένα το οποίο να μείνει μόνιμα στην περίπτωση που θέλετε να χωρίσετε εντελώς τους δύο χώρους.

Μέσα από αυτές τις δύο προτάσεις μπορείτε να βρείτε εκτός από την άνεσή σας και την εξυπηρέτησή σας στο να κρύψετε σωληνώσεις, να αποφύγετε την θέα σωληνώσεων οι οποίοι είναι εξωτερικοί, συχνό φαινόμενο σε κτίσματα παλαιάς κατασκευής.

Και όλα αυτά...είναι πολύ οικονομικά, καθώς δεν πρόκειται για μηχανισμούς οι οποίοι είναι ενισχυμένοι με ακριβά υλικά.

τελευταιες καταχωρισεις