Εκτύπωση

Τι ισχύει στα φετινά décor σπιτιού; Θα τα ακολουθήσετε;

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

gialopsos-intro

Φέτος, η διακόσμηση σε έπιπλα, στυλ και χρώματα...μπερδεύεται! Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα σύγχρονα ρεύματα, τότε πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για το κάθε δωμάτιο, αφού οι designers προτείνουν μία διαφορετική αντιμετώπιση σε κάθε τετραγωνικό σας μέτρο.


gialopsos-decor-mix-1

Λέμε ναι:

  • Σε χρωματικές αντιθέσεις! Μην διστάσετε να εντάξετε διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα σε διαφορετικούς τόνους από αυτούς που κανονικά συνδυάζονται. Θα χαρίσετε ζωντάνια στους χώρους σας
  • Συνδυάστε έπιπλα αντίκες με έπιπλα μοντέρνα, που μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα καθιστικό, φέροντας κοντά δύο ισχυρές τάσεις
  • Ως προς τα αξεσουάρ, προσπαθήστε να εντάξετε στον χώρο σας έργα τέχνης που σας έχουν κάνει εντύπωση ακόμα και αν ανήκουν σε διαφορετικές εποχές και ρεύματα αλλά και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, τα οποία μπορούν να κάνουν τον χώρο σας πιο φιλόξενο και πιο ιδιαίτερο

Τι να αποφύγετε;

Ακόμα και αν θέλετε να αποδώσετε στον χώρο σας χρωματικές εναλλαγές, φροντίστε να μην χρησιμοποιήσετε πολλά χρώματα μαζί. Η έντονη φύση τους μπορεί να κουράζει στο μάτι.
Μην τοποθετήσετε στον χώρο σας πολλά έπιπλα μαζί. Μπορεί να δοθεί η έννοια της ακαταστασίας. Ακόμα και αν ο χώρος σας είναι ευρύχωρος, πρέπει τα άτομα να κυκλοφορούν αβίαστα στον χώρο, χωρίς να παρεμποδίζονται από τις κατασκευές.

Τι προτείνει η εταιρεία Έπιπλο Γιαλοψός ;

gialopsos-decor-mix-2Επιλέξτε γυάλινη επιφάνεια για την τραπεζαρία του σαλονιού σας

Ο καθρέφτης είναι ένα διακοσμητικό και πρακτικό στοιχείο, που μπορεί να δώσει λάμψη στον χώρο σας. Επιλέξτε τον σε ένα σχήμα!

 

Η εταιρεία Έπιπλο Γιαλοψός λειτουργεί από το 1977 και κατάφερε να αποκτήσει ένα όνομα ταυτόσημο με την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση.

τελευταιες καταχωρισεις