Εκτύπωση

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Εάν σκέφτεστε φέτος να αποφύγετε το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, σκεφτείτε μία από τις παρακάτω πρωτύπες ιδέες για τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Οι εναλλακτικές λύσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσφέρονται σε αρκετές περιπτώσεις:

Εάν σκέφτεστε φέτος να αποφύγετε το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, σκεφτείτε μία από τις παρακάτω πρωτύπες ιδέες για τα ερχόμενα Χριστούγεννα.
Οι εναλλακτικές λύσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσφέρονται σε αρκετές περιπτώσεις:

  • Εάν έχετε περιορισμένο χώρο
  • Εάν η παραδοσιακή διακόσμηση δεν ταιριάζει με το ύφος του χώρου σας
  • Εάν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό για φέτος
  • Εάν πέρα από το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλετε να προσθέσετε μία γιορτινή διάθεση και σε άλλους χώρους του σπιτιού

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο στολισμός ενός τέτοιου δέντρο είναι οικονομικός, με διακοσμητικά τα οποία πιθανώς να έχετε ήδη, φυσικά υλικά που μπορείτε να μαζέψετε από την αυλή σας ή μικρά αντικείμενα που μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα τοπικό κατάστημα.

Κλαδιά και μπάλες

trees-baublesandbranchesΠρόκειται για ένα πολύ κομψό και μοντέρνο σχέδιο χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο είναι παράλληλα πολύ απλό.

Εάν δεν έχετε, αγοράστε ένα ψηλό βάζο, από οποιοδήποτε κατάστημα. Δεν χρειάζετε να είναι κάποιο ακριβό βάζο, η ομορφιά του δέντρου μας θα προκύψει από το στολισμό.

Μαζέψτε μερικά κλαδιά από οποιοδήποτε δέντρο. Βάψτε τα σε οποιοδήποτε χρώμα εσείς θέλετε, χρυσό, κόκκινο κ.λπ. Εμείς επιλέξαμε καιμας αρέσει σας αποτέλεσμα το ασημί χρώμα.

Στη συνέχεια στολίστε τα κλαδιά με μερικά μερικά μεγάλα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μην παραφορτώσετε το "δέντρο" με στολίδια.

Καλή επιτυχία!

 Διακοσμητικά χριστουγέννων κρεμαστά από την οροφή

trees-christmas-ornaments-c

 Αιθέρια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα προτείνουμε παρακάτω.

Για να δημιουργήσετε τη χριστουγεννιάτικη όψη της πιο πάνω φωτογραφίας ή της φωτογραφίας στην εισαγωγή χρησιμοποιήστε λεπτό νήμα, ή πετονιά ψαρέματος, για να κρεμάστε χριστουγεννιάτικες μπάλες ή άλλα στολίδια από την οροφή.

Φροντίστε ώστε το ύψος του νήματος να είναι διαφορετικό σε κάθε στολίδι. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου σας θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Ένα χριστουγεννιάτικο μπουκέτο

trees-ornamentbouquetΜία ακόμη εναλλακτική λύση αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί η πρόταση της φωτογραφίας. Θυμίζει ένα μπουκέτο λουλουδιών.

Τέτοια μπουκέτα "χριστουγεννιάτικα" θα μπορούσε κάποιος να βρει και σε εμπορικά καταστήματα δώρων ή παιχνιδιών, μπορείτε όμως πολύ εύκολα να το κατασκευάσετε μόνοι σας. Μαζέψτε αρχικά λίγα κλαδιά από την αυλή σας ή από κάποιο δημόσιο πάρκο. Χρησιμοποιήστε όπως και στη φωτογραφία ένα βάζο, με μερικές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Οι μπάλες εκτός από την διακοσμητική αξία θα βοηθήσουν ώστρε να στηθούν όρθια τα κλαδιά.

Πριν τοποθετήσετε τα στολίδια περάστε μία σειρά από λαμπάκια που θα φωτίζουν τη χριστουγεννιάτικη δημιουργία σας. Σημειώστε ότι απλά αλλάζοντας τα στολίδια που κρεμάτε στα κλαδιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατασκευή για να αναπαράγετε οποιοδήποτε θέμα, ανάλογ αμε την περίπτωση - απόκριες, γενέθλια, Πάσχα κ.λπ.

τελευταιες καταχωρισεις