Εκτύπωση

Διακόσμηση σπιτιού για το φθινόπωρο

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Καθώς ο καιρός κρυώνει και τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, η φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να σας προσφέρει άφθνονη διασκέδαση. Η φθινοπωρινή διασκέδαη θα καλωσορίσει το φθινόπωρο και θα προσθέσει μια ζεστή λάμψη στο σπίτι σας.

 

Σας προσφέρουμε μερικές απλές και ανέξοδες ιδέες για να προσθέσετε το άγγιγμα του φθινοπώρου στα παράθυρα και τις πόρτες σας. Απλές προμήθειες είναι όλα όσα χρειάζεστε.

    Φθινοπωρινά Στεφάνια

    fall decoΔεν υπάρχει πραγματικά καλύτερο καλωσόρισμα από ένα στεφάνι στην πόρτα εισόδου σας. Και δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τα Χριστούγεννα να κρεμάσετε κάποιο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε ένα στεφάνι στην μπροστινή σας πόρτα κατά τη διάρκεια όλου του έτους, το καθένα διακοσμημένο ανάλογα την εποχή ή τις διακοπές. Υπάρχουν πολλές επιλογές για στεφάνια φθινοπώρου για τη μπροστινή πόρτα σας.

    Δεν είναι απαραίτητο να διατηρούμε ένα στεφάνι για το εξωτερικό του σπιτιού σας.  Φέρτε την εμφάνιση του στεφανιού σας και στους εσωτερικούς χώρους.

Τοποθετήστε ένα στην πόρτα της κουζίνας ή στην αποθήκη τροφίμων, διακοσμημένο με λαχανικά του φθινοπώρου.   Μπορείτε να βρείτε διάφορες θέσεις για το στεφάνι στις εσωτερικές πόρτες. Μία γιρλάντα γύρω από τα παράθυρα ή τις πόρτες σε ένα οικογενειακό δωμάτιο ή κουζίνα μπορεί να προσθέσει επίσης μια ζεστή λάμψη.diakosmisi

        Ένα στεφάνι αμπέλου δίνει μια σκοτεινό αλλά ζεστή εμφάνιση σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Ένα στεφάνι από άχυρο δίνει μια ελαφρύτερη φθινοπωρινή νότα και είναι εύκολο στη χρήση, όταν θέλετε να επισυνάψετε πολλά διακοσμητικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα στεφάνι αμπέλου ή άχυρου ως τη βάση, και μετά να αυτοσχεδιάσετε. Αυτά τα στεφάνια μπορούν να αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ίσως και μέχρι τα Χριστούγεννα με απλή εναλλαγή διαφόρων χρωματιστών κορδελών.

    Διακοσμήστε ένα στεφάνι αμπέλου με τα φθινοπωρινά χρώματα των χρυσανθέμων, είτε αποξηραμένα και διατηρημένα ή φρέσκα. Με την προσθήκη διαφόρων κολοκύθων, μικρών καλαμποκιών, και μια κορδέλας, μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αργότερα ίσως θα μπορούσατε να προσθέσετε ή να εναλλάξετε με φθινοπωρινά μούρα καλάμια, σιτάρι, και μια κορδέλα από ώστε να διαρκέσει σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα.

   Συγκεντρώστε όλες τις προμήθειες για το στεφάνι, αποφασίστε το θέμα σας, και ξεκινήστε την προετοιμασία της διακόσμησης.

        Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ένα στεφάνι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ή να αγοράσετε έτοιμα σε ένα  κατάστημα τεχνών.
  • Κλωναράκια από φύλλα και άνθη
  • Καλάμια για μια πιο αγροτική εμφάνιση
  • Κορδέλα για μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση
  • Σύρμα ή ένα πιστόλι κόλλας ή σιλικόνης για να επισυνάψετε τις διακοσμήσεις
  • Σύρμα για να κρεμάσει το στεφάνι

        Στεφάνι αμπέλου: προσθέστε καλάμια, φύλλα και μερικές μούρα.

      Στεφάνι άχυρου: προσθέστε διακοσμήσεις για μια γοητευτική στεφάνι φθινοπώρου με    πουλιά, φύλλα και καλάμια.

      Φθινόπωρο γιρλάντες

    stefaniΜια γιρλάντα κρεμασμένη γύρω από μια πόρτα ή το πλαίσιο του παραθύρου είναι ένα χαρμόσυνο και φιλόξενο θέαμα. Αυτό δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης σπιτιού αγαπά τη σεζόν και θέλει να φέρει χρώμα στο χώρο.

  • Καρφώστε μερικά μικρά αγκιστράκια , ή βιδωτά γαντζάκια -ή μικρά καρφιά γύρω από την άκρη του μπροστινού πλαισίου πόρτα σας. Αυτά θα χρησιμεύσουν ως πλαίσιο ή βάση του οτιδήποτε θα κρεμάσετε γύρω από την πόρτα ή το παράθυρο.
  • Για μια πόρτα ή παράθυρο διακόσμηση που θα διαρκέσει για αρκετούς μήνες, χρησιμοποιήστε καλώδιο ή σωλήνα καθαρισμού για να επισυνάψετε μια γιρλάντα με ασφάλεια στα άγκιστρα. Η συγκεκριμένη κατασκευή θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί τα Χριστούγεννα για εσωτερικά και εξωτερικά φώτα.
  • Αγοράστε μία έτοιμη φθινοπωρινή γιρλάντα από συγκεκριμένα τεχνικά καταστήματα και να κανονίσετε το μήκος πάνω από τα καρφιά ή τα άγκιστρα που έχετε εγκαταστήσει.  Προσθέστε φιογκάκια στις γωνίες για μια διακοσμητική αφή.
  • Εμπλουτίστε το όλο σκηνικό με μικρά φωτάκια.

      Μπορείτε φυσικά, με δικές σας ιδέες να εμπλουτίσετε   την εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας για το φθινόπωρο. Μπορείτε να βρείτε υλικά κάνοντας μια απλή βόλτα σε κάποιο δάσος ή απλά στην εξοχή σε συνδυασμό με μία επίσκεψη σε μαγαζιά με διακοσμητικά με πολύ χαμηλό κόστος. Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε πως οι ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν τονίσει τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της οικείας τους. Ο κατάλληλος σχεδιασμός βοηθά να τονίσετε και να προσθέσετε κομψότητα στην οικεία σας, διατηρώντας παράλληλα μια φυσική απλότητα.

τελευταιες καταχωρισεις