Μαθήματα διακόσμησης

Μάθετε τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης, κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κανείς ανεξάρτητα από το στυλ που θέλει να δώσει στο χώρο του!

Εκτύπωση

Πως θα φτιάξω το παλιό μου σπίτι με οικονομικό τρόπο;

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

 Τις περισσότερες φορές όταν πρόκειται να μείνουμε στο σπίτι των γονιών μας ή στο σπίτι κάποιου συγγενούς που μας το παραχωρεί για ενοικίαση ή ως κληρονομικό στοιχείο, αρχικά χαιρόμαστε για την ανεξαρτησία μας, στην συνέχεια όμως απογοητευόμαστε λίγο όταν βλέπουμε το μέγεθος της δουλείας που πρέπει να εφαρμοστεί στο σπίτι ώστε αυτό να ανανεωθεί και να είναι λειτουργικό.

Εκτύπωση

Διαμορφώστε τον χώρο σας με ψευδοροφές και γυψοσανίδες

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, υπνοδωμάτια, διακόσμηση, δάπεδο, υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηχομόνωση, ενιαίοι χώροι, γυψοσανίδες ηλεκτρικές συσκευές, πράσινο-ενεργειακό σπίτι... Λέξεις που συνθέτουν ένα ολόκληρο σπίτι και που δεν λείπουν από κανέναν χώρο.

Εκτύπωση

Μία ιδιαίτερη συλλογή επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Συλλογή επίπλων, διακοσμητικών αντικειμένων ιδιαίτερης αξίας προς πώληση από ιδιώτες σε αρκετά συμφέρουσα τιμή.

Πρόκειται για ειδικώς επιλεγμένα κομμάτια ιδιαίτερης αισθητικής, αγορασμένα για να διακοσμήσουν εξ ολοκλήρου ιδιωτικό project πολυτελών κατοικιών εμβαδού 1.650μ2, τα οποία λόγω διακοπής του κατασκευαστικού αυτού έργου και άμεσης αναχώρησης στο εξωτερικό, προσφέρουμε προς πώληση .

Είναι ιδανικά να διακοσμήσουν υψηλών προδιαγραφών κατοικίες, ως επίσης lobby ή εξωτερικούς χώρους boutique hotel.

Στη συλλογή μας περιλαμβάνονται:

Φθινοπωρινά στοιχεία διακόσμησης
Εκτύπωση

Τρεις Μικρές Συμβουλές Διακόσμησης

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Εκμεταλλευτείτε τα φθινοπωρινά στοιχεία της φύσης όπως χρώματα, λουλούδια, φρούτα για τη διακόσμηση του χώρου σας. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο, το χρυσαφί και το καφέ. Οι αποχρώσεις που...

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 1
Εκτύπωση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 4 ιδέες για γιορτινή ατμόσφαιρα

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - ευχάριστες, αλλά "απαιτητικές" γιορτές. Και σίγουρα όλοι μας θέλουμε να στολίσουμε το διαμέρισμα ή το σπίτι μας φτιάχνοντας κάτι καινούριο, μοναδικό και παραμυθένιο.

Άνεση στο σαλόνι
Εκτύπωση

Διακόσμηση σαλονιού - Συμβουλές για άνεση και λειτουργικότητα

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

 Ορίστε τον χαρακτήρα του Σαλονιού επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα. Τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση και τα συναισθήματα. Επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα μπορούμε να δώσουμε χαρακτήρα στο σαλόνι μας...

Εκτύπωση

Τι ισχύει στα φετινά décor σπιτιού; Θα τα ακολουθήσετε;

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Φέτος, η διακόσμηση σε έπιπλα, στυλ και χρώματα...μπερδεύεται! Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα σύγχρονα ρεύματα, τότε πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για το κάθε δωμάτιο, αφού οι designers προτείνουν μία διαφορετική αντιμετώπιση σε κάθε τετραγωνικό σας μέτρο.

Εκτύπωση

Εξοπλισμός καφετέριας και διακοσμητικά φαναράκια: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Είναι γεγονός πως στην Ελλάδα ο καφές αποτελεί μια ιεροτελεστία και μια απολαυστική στιγμή κατά την οποία φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται και περνάνε μαζί χαρούμενες και απολαυστικές στιγμές. Για αυτό το λόγο άλλωστε οι καφετέριες ολοένα και αυξάνονται στην Ελλάδα και ειδικά στις μεγαλουπόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Εκτύπωση

Διακόσμηση σπιτιού για το φθινόπωρο

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Καθώς ο καιρός κρυώνει και τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, η φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να σας προσφέρει άφθνονη διασκέδαση. Η φθινοπωρινή διασκέδαη θα καλωσορίσει το φθινόπωρο και θα προσθέσει μια ζεστή λάμψη στο σπίτι σας.

Διακόσμηση Fengh Shui
Εκτύπωση

Feng Shui: Εισαγωγή στη διακόσμηση

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Αφορμή για το άρθρο αυτό είναι η απορία πολλών που ακούω συχνά: "Γνωρίζω ή έχω ακούσει κάποια πράγματα γενικά για το feng shui και τη διακόσμηση! Πως όμως αυτό εφαρμόζεται πρακτικά και πως μπορεί να επηρεάσει την ζωή την δική μου και της οικογένειάς μου?"

Χριστουγεννιάτιηκ διακόσμηση στη βεράντα
Εκτύπωση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στη βεράντα

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Ο στολισμός του κήπου ή της βεράντας μας είναι απαραίτητος, για να αισθανθούμε έντονα το κλίμα των Χριστουγέννων, ιδιαίτερα εάν υπάρχουν και παιδιά στην οικογένεια που περιμένουν να ζήσουν την μαγεία των εορτών. Δεν παίζει ρόλο εάν έχουμε μικρή ή μεγάλη βεράντα ή και καθόλου, εάν μένουμε σε μονοκατοικία ή διαμέρισμα, σημασία έχει να υπάρχει καλή διάθεση και φαντασία.

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα
Εκτύπωση

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Posted in Μαθήματα διακόσμησης

Εάν σκέφτεστε φέτος να αποφύγετε το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, σκεφτείτε μία από τις παρακάτω πρωτύπες ιδέες για τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Οι εναλλακτικές λύσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσφέρονται σε αρκετές περιπτώσεις:

τελευταιες καταχωρισεις