Εκτύπωση

Θωρακισμένες πόρτες για μέγιστο βαθμό προστασίας

Posted in Κουφώματα

portareto-intro

Είναι γεγονός ότι αυτό που υπερέχει τη σημερινή εποχή είναι να διαμένουμε σε μια οικία η οποία είναι ασφαλής, για αυτό το λόγο όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν θωρακισμένες πόρτες, είτε θέλουν να προστατέψουν την οικία τους, είτε θέλουν να προστατέψουν την επιχείρησή τους.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχουν πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις παραδοσιακές πόρτες και ένα από αυτά είναι τα πολλαπλά σημεία κλειδώματος τα οποία δυσκολεύουν τους επίδοξους ληστές, να εισβάλλουν εντός της οικίας σας. Βασικό είναι σε κάθε περίπτωση όπως θα σας επισημάνει και ο κατασκευαστής, να είστε οι μόνοι οι οποίοι έχουν κλειδιά για την οικία σας και να μην εμπιστεύεστε κλειδιά σε γείτονες, καθώς είναι εξαιρετικά επίφοβο να αντιγραφούν.

Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχετε την «προέλευση» της πόρτας. Με τον όρο προέλευση εννοούμε ποια είναι η χώρα κατασκευής της, ενώ είναι επιτακτικής ανάγκης να ζητήσετε πιστοποίηση για τις βασικές της παροχές, όπως:

  • Ασφάλεια από διάρρηξη
  • Ηχομόνωση
  • Θερμομόνωση

Για επιπρόσθετη ασφάλεια μπορείτε να τοποθετήσετε σύγχρονη κλειδαριά ασφαλείας πάνω στην θωρακισμένη πόρτα, καθώς αυτή η κλειδαριά σας δίνει την δυνατότητα να κλειδώσετε την πόρτα σας ακόμη και αν δεν έχετε κλειδώσει προηγουμένως με το κλειδί σας. Τέλος, σε περιστατικό διάρρηξης πρέπει να γνωρίζετε ότι για να διαρρηχθεί μια θωρακισμένη πόρτα πρέπει να μην είναι κατασκευαστικά αξιόπιστη, καθώς οι θωρακισμένες πόρτες διακρίνονται για την ασφάλεια και την αντοχή τους.

Η εταιρεία Portareto αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες παρουσίες στον χώρο των πορτών ασφαλείας, συνδυάζοντας ποιότητα, προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.

τελευταιες καταχωρισεις