Εκτύπωση

Τι υλικό να διαλέξετε για τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας

Posted in Κουφώματα

 paldoor-intro

Στην διακόσμηση του σπιτιού, σημαντικό ρόλο παίζει ο κανόνας της ομοιομορφίας. Ένας τομέας που ισχύει 100% είναι οι εσωτερικές πόρτες, οι οποίες ακολουθούν συνήθως το design του σπιτιού και δεν ξεφεύγουν από την συνολική ιδιοτροπία.

Ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξετε λοιπόν, προσδιορίζετε και το συνολικό image του χώρου. Η εταιρεία PALDOOR σας βοηθάει σε αυτήν την επιλογή, πληροφορώντας σας για τα υλικά και τον τρόπο που φαίνονται στον χώρο σας.

1. Ξύλινες πόρτες

Είναι κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους και υπερέχουν ως προς την διακόσμηση, αφού το ξύλο εμπνέει μία ζεστασιά και μπορεί να συντηρηθεί πανεύκολα. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές οι οποίες συνδυάζουν πολλά οικοδομικά υλικά, αλλά στην τελική τους επιφάνεια είναι το ξύλο. Η μασίφ σε αυτήν την κατηγορία θεωρείται ακριβότερη, καθώς μπορεί να αντέξει σε συνθήκες υγρασίας. Ακολουθούν τα ξύλα από κερασιά και από καρυδιά.

paldoor-sample

2. Laminate πόρτες

Το laminate μιμείται πιστά το ξύλο και είναι ιδανικό για μία εσώπορτα. Έχουν κατακλύσει την αγορά τελευταία, για αυτό διατίθενται και σε πολλά σχέδια και χρώματα. Ιδανική λύση για μία mini ανακαίνιση χώρου. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούν εύκολα να συντηρηθούν ή να βαφτούν.

3. Πόρτες από ατσάλι

Συνήθως σε αυτήν την κατηγορία είναι οι πόρτες ασφαλείας. Τα ατσάλινα φύλα και οι κλειδαριές υψηλής τεχνολογικής κλίμακας που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτές, τις καθιστούν έτοιμες να κάνουν την οικία σας απαραβίαστη. Παράλληλα εμποδίζουν την είσοδο του αέρα και ενισχύουν την θερμομόνωση. Προτείνονται για την κύρια είσοδο του σπιτιού σας.

Εκτός από όλων των ειδών τις πόρτες η εταιρεία PALDOOR σας προσφέρει και μία μεγάλη ποικιλία από πόμολα και χειρολαβές! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα paldoor.gr και δείτε όλες τις επιλογές που έχετε καθώς και τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους.

 

 

 

τελευταιες καταχωρισεις