Κουζίνα

Η κουζίνα αποτελεί κομβικό σημείο για κάθε σπίτι. Ο σχεδιασμός της κουζίνας καλύπτει αρκετά τομείς όπως οργάνωση χώρου, επιλογή ηλεκτρικών συσκευών, κατάλληλα έπιπλα κουζίνας, διακόσμηση με χρώματα, δάπεδα, τοίχους...

Πάγκος κουζίνας από χαλαζία
Εκτύπωση

Πάγκος κουζίνας από χαλαζία

Posted in Κουζίνα

Μία εξαιρετική επιλογή για τον πάγκο κουζίνας του σπιτιού σας αποτελεί ο χαλαζίας. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, και ταιριάζει με οποιαδήποτε διακόσμηση κουζίνας, αλλά κυρίως οι ιδιότητες του το καθιστούν ιδανικό για το πάγκο σας.

Κουζινα, αισθητικη, διακοσμηση
Εκτύπωση

Η αισθητική στην κουζίνα σας

Posted in Κουζίνα

Πανέμορφη και αστραφτερή, για να μας φτιάχνει τη διάθεση, η κουζίνα μας είναι το πραγματικό κέντρο του σπιτιού μας. Το οικογενειακό τραπέζι, ο καφές με την παρέα μας, αλλά και το μαγείρεμα γίνονται ευχάριστες εμπειρίες!

Εκτύπωση

Τα χρώματα στην κουζίνα για το 2012

Posted in Κουζίνα

Τη νέα χρονιά το χρώμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση της κουζίνας. Μία καλή επιλογή χρωμάτων προκαλεί θετικά συναισθήματα, δίνει χρώμα, φινέτσα και μοντέρνο στυλ σε παλιές και καινούριες κουζίνες. Κάνει την κουζίνα ένα πιο άνετο εσωτερικό χώρο, αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο από την κουζίνα των ονείρων σας.

Εκτύπωση

Ανακαινίστε την κουζίνας σας

Posted in Κουζίνα

Συνήθως όταν αποφασίζουμε να ανακαινίσουμε το διαμέρισμα μας ξεκινάμε από την ανακατασκευή/ ανακαίνιση του χώρου της κουζίνας. Αυτό γιατί συνήθως οι περισσότεροι από εμάς περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας σε αυτό τον χώρο του σπιτιού και θέλουμε έναν χώρο ευχάριστο, άνετο και καθαρό.

τελευταιες καταχωρισεις