Εκτύπωση

Αξιοποιήστε την αποθήκη ή το γκαράζ σας, φτιάχνοντάς το από την αρχή

Posted in Κήπος-Βεράντα

Ακόμα αναρωτιέστε ποιο είναι το μέρος που θα αποθηκεύσετε όλα αυτά τα αντικείμενα που περιμένουν στοιβαγμένα σε κάποια γωνιά του σπιτιού σας;

kouretas-intro

Η αποθήκη ή το γκαράζ σας φυσικά! Καθαρίστε το, σκουπίστε το και έπειτα αποθηκεύστε όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία που αποτελούν τον εξοπλισμό σας για τις κηπευτικές και αγροτικές σας εργασίες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα KOURETAS είναι η καλύτερη επιλογή σας για την αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού που χρειάζεστε ως αγρότες, ως επαγγελματίες χρήστες ή ως περιστασιακοί.

kouretas-1Τι χρειάζεστε;

Μία πλαστική ντουλάπα, η οποία αποτελείται από ράφια και είναι σχετικά ελαφριά στην μετακίνησή της θα τοποθετηθεί στην αποθήκη σας, λύνοντας το πρόβλημα χώρου που αντιμετωπίζετε. Μία αξιόπιστη κατασκευή για να τοποθετήσετε τον μικρο-εξοπλισμό σας που τόσο καιρό είχατε διάσπαρτο. Οι πλαστικές ντουλάπες είναι γαλβανιζέ, ώστε να αποφεύγεται το σκούριασμα και η διάβρωση. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε υφασμάτινες ντουλάπες για την καλύψετε τις ανάγκες σας.

 

Τι προτείνει το ηλεκτρονικό κατάστημα Kouretas.gr αν δεν έχετε κάποιον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο;

kouretas-2

Περιέχει κανονικό δάπεδο, πλακάκια και ενισχυμένα πλαϊνά με πόρτες για μην επηρεάζεται ακόμα και από τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση και η χωρητικότητά της είναι μεγάλη, εξυπηρετώντας σας με το παραπάνω.

Από την άλλη τα εργαλεία σας είτε είναι μηχανοκίνητα είτε όχι, χρειάζονται έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την αποθήκευσή τους, όταν δεν χρησιμοποιούνται. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλειά τους. Μην ξεχνάτε ότι για την καλύτερη λειτουργία τους, είναι πολύ σημαντικό να τα φυλάσσετε και να τα συντηρείτε σε περιβάλλον στεγνό και κατάλληλο.

 

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα KOURETAS και βρείτε τον βοηθητικό εξοπλισμό που χρειάζεστε!

τελευταιες καταχωρισεις