Εκτύπωση

Δάπεδα laminate - Μια ξεχωριστή διακοσμητική τάση

Posted in Δάπεδα

bellastato-1

bellastato-intro

Αν είστε σε διαδικασία που ανακαινίζετε την κατοικία σας ή ακόμα και αν την χτίζετε από την αρχή και δεν ξέρετε τι πάτωμα πρέπει να τοποθετήσετε εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα δάπεδα laminate! Δείτε εδώ μερικές πολύ όμορφες ιδέες!

Παρόλο που τοποθετούνται συχνότερα σε επαγγελματικούς χώρους, πλέον αποτελούν μια από τις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις, για αυτό άλλωστε και προτείνονται από τους περισσότερους διακοσμητές. Γίνεται λόγος για ένα συνθετικό δάπεδο το οποίο αποτελείται από πολλά φύλλα, δηλαδή από πολλές στρώσεις υλικών, ενώ η τελική τους όψη προσομοιάζει αυτή του ξύλου.

 

bellastato-2

Γιατί να επιλέξετε ένα δάπεδο laminate:

1. Μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε οποιοδήποτε χώρο από το σαλόνι, μέχρι και στο μπάνιο σας.

2. Η τοποθέτησή του γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ακόμα και στις πιο μικρές γωνίες.

3. Εύκολο καθάρισμα και εύκολη συντήρηση. Επειδή τα δάπεδα laminate έχουν στεγανοποιημένη επιφάνεια δεν μαζεύουν βρομιά και σκόνες.

4. Είναι ιδανικά για ένα παιδικό δωμάτιο όπου το καθημερινό παιχνίδι προκαλεί φθορές στο πάτωμα. Ένα laminate δάπεδο δεν χαράζεται εύκολα, άρα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. Ανάλογη αντοχή επιδεικνύει και στην κρούση.

5. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό, καθώς καλύπτεται με υδατοστεγές φύλλο που του δίνει τη δυνατότητα να αντιδρά σαν αδιάβροχο.

6. Σε αντίθεση με τα ξύλινα πατώματα που τρίζουν σε κάθε μας βήμα, με τα δάπεδα laminate έχουμε εικόνα ξύλου και συμπαγή ήχο στο περπάτημά μας.

7. Το χρώμα του είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν ξεθωριάζει εύκολα.

8. Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και σχέδια καθώς και αποχρώσεις.

Για λύσεις εξαιρετική ποιότητας για το σπίτι σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα bellastato.com !

 

 

 

τελευταιες καταχωρισεις