Δάπεδα

Τα κριτήρια επιλογής του υλικού των δαπέδων είναι πολλά και πρέπει να εξετάζονται με προσοχή για την επιλογή της καταλληλότερης λύσης. Ακολουθεί ένας πρακτικός οδηγός για την επιλογή πατώματος!

Εκτύπωση

Δάπεδα laminate - Μια ξεχωριστή διακοσμητική τάση

Posted in Δάπεδα

Αν είστε σε διαδικασία που ανακαινίζετε την κατοικία σας ή ακόμα και αν την χτίζετε από την αρχή και δεν ξέρετε τι πάτωμα πρέπει να τοποθετήσετε εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα δάπεδα laminate! Δείτε εδώ μερικές πολύ όμορφες ιδέες!

Μαρμάρινα δάπεδα
Εκτύπωση

Δάπεδα από μάρμαρο - Συντήρηση

Posted in Δάπεδα

Βασικό στοιχείο της καθημερινής συντήρησης του μαρμάρινου δαπέδου αποτελεί ο καθαρισμός με στεγνό πανί. Άμμος και σκόνη προκαλούν τις μεγαλύτερες φθορές. Ειδικοί τάπητες που τοποθετούνται στην είσοδο κατακρατούν αρκετά μεγάλη ποσότητα από τα μεταφερόμενα σωματίδια.

Εκτύπωση

Ώρα για ανακαίνιση: πατώματα

Posted in Δάπεδα

Συµβαίνει και στα... καλύτερα σπίτια. Έρχεται κάποια στιγµή που ο χρόνος αφήνει ανεξίτηλα τα σηµάδια του στα δάπεδα και τότε είναι που πρέπει να τα αντικαταστήσουµε µε καινούρια. Αν βρίσκεστε και εσείς σε αυτή την κατάσταση, φροντίστε να ενηµερωθείτε για όλα όσα αφορούν στην ανακαίνισή τους.

Εκτύπωση

Οδηγός Επιλογής Δαπέδου

Posted in Δάπεδα

πλακακια

Οδηγός επιλογής δαπέδων

Όταν επιλέγετε την επένδυση δαπέδου που θα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα θετικά και αρνητικά των υλικών. Η επιλογή δαπέδου σας με βάση μόνο το χρώμα ή το υλικό δεν είναι πραγματικά αρκετό. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στον οδηγό μας για τα βασικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δαπέδων.

Εκτύπωση

Πατώματα "φιλικά" προς το περιβάλλον

Posted in Δάπεδα

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση, δεν είναι εύκολο να είναι και οικολογική. Δεδομένου του αυξημένου ρυθμού των απαιτήσεων του οικολογικού μάρκετινγκ των κατασκευαστών πατωμάτων (που μπορεί ή δεν μπορεί να αντέξει ο στενότερος έλεγχος), εκτιμώντας τα προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, καθώς και τις ανάγκες του πλανήτη μας, απαιτεί συχνά κάποιο υγιή σκεπτικισμό.

Εκτύπωση

Πως να επιλέξετε το σωστό υλικό για το πάτωμα

Posted in Δάπεδα

Στις ημέρες μας, ο αριθμός των υλικών που προσφέρονται για την κατασκευή ενός πατώματος αυξάνεται συνεχώς. Οι ποικιλίες και οι ποιότητες αμέτρητες. Θα προσπαθήσουμε να τα ταξινομήσουμε και να εξηγήσουμε τα κυριότερα από αυτά!

τελευταιες καταχωρισεις