Εκτύπωση

Οι χρωματικοί συνδυασμοί του πράσινου

Posted in χρωματα

Χρησιμοποιούμε τον χρωματικό τροχό ως βάση για τη σύνθεση ενός συνδυασμού χρωμάτων, καθώς επίσης κάνουμε χρήση κάποιων συγκεκριμένων κανόνων ή τύπων ώστε να καταλήξουμε σε κάποιους συνδυασμούς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο σπίτι μας ή σε κάποια δωμάτιο μεμονωμένα.

Εδώ είναι οι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να δημιουργήσετε με το πράσινο. Προφανώς μπορείτε να αλλάξετε την απόχρωση, με την προσθήκη λευκού, μαύρου ή γκρίζου, αλλά οι βασικές αρχές παραμένουν. Για να μάθετε από που προέρχονται αυτοί οι συνδυασμοί πατήστε εδώ.χρωματικοι συνδυασμοι πράσινο, χρώμα Για να ανακαλύψετε τον τρόπο χρήσης τους εδώ είναι ένα παράδειγμα: Το συμπληρωματικό χρώμα στον συνδυασμό του πράσινου όσο και αν σας φαίνεται παράξενο είναι το κόκκινο χρώμα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό σε μια εσωτερική διακόσμηση θα μπορούσατε να βάψετε τους τοίχους με μια ελαφρύτερη απόχρωση του πράσινου (με την προσθήκη λευκού χρώματος), στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το σκούρο πράσινο χρώμα, ως τη βάση των κουρτίνων με ένα σχέδιο που περιλαμβάνει ορισμένα καίρια σημεία το κόκκινο. Θα μπορούσατε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε πολύ απαλές πράσινες περσίδες, και απλώστε κάποια πράσινα και κόκκινα ριγέ μαξιλάρια στο μαύρο δερμάτινο καναπέ και καρέκλες, καθώς επίσης και ένα κόκκινο χαλί κάτω από το τραπέζι της κουζίνας ή του καφέ.

Μπορείτε να δείτε πώς δουλεύουμε με αυτά τα δύο χρώματα και με διαφορετικές αποχρώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο εσωτερικό συνδυασμό χρωμάτων.

Επιστροφη

τελευταιες καταχωρισεις