Εκτύπωση

Οι χρωματικοί συνδυασμοί του μωβ

Posted in χρωματα

 Για την δική σας εκμάθηση , θα πρέπει να μάθετε τον χρωματικό τροχό και πώς να τον χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να εξηγήσετε μόνοι σας πως φθάνουμε να χρησιμοποιήσουμε τους συνδυασμούς χρωμάτων για το μωβ παρακάτω. μωβ,χρωματικοι συνδυασμοι μωβ.

Μπορείτε να βρείτε τους συνδυασμούς χρωμάτων που προέρχονται από τον χρωματικό τροχό χρώμα για τη μωβ απόχρωση. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του πώς να το χρησιμοποιήσετε. Κατ 'αρχάς, επιλέγω τον τύπο του χρωματικού συνδυασμού που θέλω, εδώ θα χρησιμοποιήσουμε ένα τριαδικό συνυδασμό χρωμάτων. Αυτό περιλαμβάνει τα χρώματα μοβ, πράσινο και πορτοκαλί. Έχουμε επιλέξει ένα γήινο πράσινο χαλί, ένα ζεστό πορτοκαλί για ταπετσαρία στους τοίχους, ένα λιλά και ροδακινί ριγέ ύφασμα για τις κουρτίνες και τα μαξιλάρια, μωβ, χρωμα, συνδυασμοι μωβένα ύφασμα με σχέδιο που να περιέχει μοβ, πορτοκαλί και πράσινο για τον καναπέ, και ένα πορτοκαλί χαλί για το πάτωμα με κουκίδες σε απόχρωση πράσινο του δάσους.

Αυτό χρησιμοποιεί το πορτοκαλί ως βασικό χρώμα μου (αφού είναι η μεγαλύτερη έκταση του χρώματος σε όλους τους τοίχους), με το μωβ και το πράσινο διάσπαρτα γύρω γύρω στο δωμάτιο ως εμφάσεις για την εξισορρόπηση του χώρου.

Επιστροφη

τελευταιες καταχωρισεις