Εκτύπωση

Οι χρωματικοί συνδυασμοί του κίτρινου

Posted in χρωματα

 Σε πολλούς αρέσει να δουλεύουν με τα κίτρινα χρώματα, μιας και είναι τόσο θετικό και χαρούμενο χρώμα. Αν κοιτάξετε την παρακάτω εικόνα, θα δείτε μερικούς διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων που προέρχονται από τον χρωματικό τροχό για το χρώμα κίτρινο.

Ας δούμε ένα παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας τους, αφού έχετε επιλέξει το σύνδυσμό από τον χρωματικό τροχό. Αυτή είναι η αφετηρία για τη δημιουργία ενός συνδυασμού χρωμάτων. Με τη χρήση διαφορετικού τόνου και υφής, και με ένα συνδυασμό υφάσματος, χρωμάτων, ταπετσαριών και ταπήτων, μπορείτε να αρχίσετε από την επιλογή διακοσμηση,χρωμα κιτρινοχρωματικού συνδυασμού που θέλετε, επιλέγοντας ένα χρώμα για βασικό και ήσυχα προσθέσετε τόνους σας ανάλογα με τον συνδυασμό.κιτρινο, συνδυασμο κιτρινο, διακόσμηση.

color yellow scheme full 2Για παράδειγμα, θα επιλέξουμε ένα κίτρινο μονοχρωματικό συνδυασμό χρωμάτων. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη μιας απόχρωσης (λευκό) με το χρώμα και έχουμε διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια πλούσια βελούδινη χρυσαφί -μελί μοκέτα ως χρώμα βάσης μας, και συνεχίζουμε με ένα χαλί χρώματος απαλού κρεμ το οποίο τοποθετείται κάτω από μια τραπεζαρία χρυσής βελανιδιάς.

Οι καρέκλες καλύπτονται από ένα μαλακό ύφασμα από βελλούδο, κίτρινες ρίγες διαφόρων τόνων. Οι τοίχοι έχουν ένα μαλακό κίτρινο του βουτύρου (butter yellow). Υπάρχει μία σύγχρονη ελαιογραφία κίτρινης και άσπρης απόχρωσης στον τοίχο, και ένα φωτεινό κίτρινο βάζο πάνω στο τραπέζι με τα απαλά άσπρα τριαντάφυλλα.

Η όψη είναι απλή και με ένα μονοχρωματικό συνδυασμό, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τόνους και υφές. Το χρώμα του δωματίου έχει ενδιαφέρον και είναι εύκολο και άνετο στο μάτι, ευχάριστο για δείπνο και ταυτόχρονα και ζεστό και άνετο.

Επιστροφη

τελευταιες καταχωρισεις