Εκτύπωση

Το πορτοκαλί χρώμα

Posted in χρωματα

Το πορτοκαλί χρώμα στη διακόσμηση

Το πορτοκαλί είναι ένα ευτυχές χαρούμενο χρώμα. Εμείς συχνά παραβλέπουμε να χρησιμοποιήσουμε το πορτοκαλί χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού μας καθώς το θεωρούμε φωτεινό, τολμηρό αλλά συνάμα και πολύ λαμπρό.

Αλλά περιμένετε μισό λεπτό.....

Το ροδακινί και το βερικοκί από πού προέρχονται;

Ναι, το πορτοκαλί χρώμα. Είναι μια απόχρωση του πορτοκαλί. Τώρα μπορείτε να δείτε ότι όντως έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ πορτοκαλί σε εσωτερικούς χώρους μας. Είναι ένα ζεστό και χαρούμενο χρώμα και χρήσιμο για τα σπίτια που φιλοξενούν ηλικιωμένους (ιδρύματα), δεδομένου ότι καταπολεμά την κατάθλιψη και μειώνει την εχθρική διάθεση και ευερεθιστότητα στον χώρο, καθώς είναι χαρούμενο και διασκεδαστικό.Συνίσταται να χρησιμοποιείται σε τάξεις, ή σε μεγάλες αίθουσες που συγκεντρώνονται ομάδες ανθρώπων καθώς βελτιώνει την κοινωνική συμπεριφορά.

Το πορτοκάλι είναι ένα φανταστικό χρώμα για να χρησιμοποιηθεί ως τόνος. Δοκιμάστε να πετάξετε γύρω στο δωμάτιο κάποια φωτεινά πορτοκαλί μαξιλάρια ώστε να λαμπρύνει ένα θαμπό χρώμα, προσθέστε λίγα πορτοκαλί λουλούδια σε ένα βάζο να ζωντανέψει το δωμάτιο.

Χρησιμοποιήστε το πορτοκαλί ως έναν τοίχο δυνατότητα για να δημιουργήσει ένα κομβικό σημείο, προσθέστε ένα μωβ βάζο πάνω στο τραπέζι και έχετε ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας το χρώμα σε μικρές ποσότητες είναι ένας καλός τρόπος να εισαγάγει ισχυρά χρώματα στο σπίτι σας. Διαβάστε το χαρακτηριστικό για τους τοίχους εδώ.

Επιστροφη

τελευταιες καταχωρισεις