Εκτύπωση

Το γκρι χρώμα

Posted in χρωματα

 Το γκρι είναι ουδέτερο και το χρώμα που δημιουργείται όταν αναμειγνύονται οποιαδήποτε από τα βασικά χρώματα μαζί.

Είναι πολύ χρήσιμο στην εσωτερική διακόσμηση.

Είναι λεπτό και σταθερό στη χρήση, δεν αλλάζει δραματικά τα πράγματα όπως το μαύρο ή το άσπρο, τα άλλα ουδέτερης χώρας, επομένως είναι καλό να το χρησιμοποιήσετε με άλλα χρώματα, καθώς δεν πρόκειται να κυριαρχήσει.
Ένα παράδειγμα αυτού είναι να χρησιμοποιήσουμε ζεστά χρώματα, όπως έντονο ροζ, μπλε, πράσινο.
Αυτά τα χρώματα που προαναφέραμε είναι από μόνα τους funky και διασκέδαστικά αλλά μπορούν να "σπάσουν", με την προσθήκη του γκρι, και γίνονται πιο συγκαταβατικά και έρχονται σε μια πιο λεπτή γραμμή.

color grey full 2Το γκρι χρησιμοποιείται συχνά στο βιομηχανικό design, για παράδειγμα μπορούμε να δούμε το χρώμα του πληκτρολογίου, το φορητό μας υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, υπολογιστές, ιατρικά μηχανήματα, συχνά γκρίζο. Αυτό σημαίνει ότι θα ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Τα μεταλλικά τελειώματα είναι συχνά γκρι, αλουμινί, ανοιχτό γκρι, σφυρήλατο σίδηρο, γκρι ανθρακί, και ανοξείδωτο χάλυβα - διάφορα φινιρίσματα. Βλέπουμε πολύ περισσότερα γκρι από ό, τι αναγνωρίζουμε. Τα μαχαιροπίρουνα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, πολλοί διακόπτες, φωτιστικά, χειρολαβές πόρτας , κ.ο.κ. Υπάρχει μια αφθονία του γκρι σε κάθε σπίτι, που βρίσκεται ευτυχισμένα απαρατήρητο, και συνδυάζεται αρμονικά με τα περιβάλλοντα του.

Μερικές έννοιες για το γκρι

Διαπραγματεύσεις, Αναποφασιστικότητα, Πειθαρχημένο, Προστατευμένο, Συμβιβασμός, Σταθερότητα.

Επιστροφη

τελευταιες καταχωρισεις